‘Eerst een nieuwe bodem’: Cees Smit (Today’s), Plus kooptips

Geplaatst door | 1 reactie Beursnieuws

Ik denk dat het langer duurt voordat we een economisch herstel krijgen en daardoor zal de beurs waarschijnlijk nog een keer een nieuwe bodem zetten. Dat verwacht Cees Smit, commercieel directeur Today’s Beheer (onderdeel MIJN Effecten).

'Eerst een nieuwe bodem': Cees Smit (Today's), Plus kooptipsDe 1,5 meter maatschappij zal voor veel bedrijven en sectoren niet blijken te werken, ook vraag ik me af of iedereen direct weer reislustig wordt. Halverwege maart deed de AEX een aanval op de 400. En welke sectoren kunnen het relatief goed gaan doen? Ik denk dan aan Aegon, moderne bankiers als Adyen en bedrijven als Just Eat Takeaway. Ik geloof vooral in sectoren die relatief geen last hebben van een recessie. Daarom moet je oppassen voor de toeristische sector, inclusief Uber en Hotels.

Deze en andere corona-tips in de komende e-Cash. Schrijf u hier in op de e-Cash

Elke ochtend beleggingstips ontvangen? Meld u gratis aan voor Cashcow Daily!


Deel dit artikel

Geschreven door:

Eddy Schekman

Eddy Schekman woont en werkt vanuit China en houdt zich vooral bezig met duiding van het financiële nieuws voor ondernemende beleggers. Sinds 2008 publiceert hij voornamelijk voor het Cash platform.


De berichten op Cashcow kunt u ook lezen via de distributieplatforms LinkedIn, Twitter of Facebook. Vragen worden alleen beantwoord via deze website en niet via social media. Haatdragende of respectloze vragen/reacties zal ik niet in behandeling nemen.


Bekijk alle 19703 berichten van Eddy Schekman

Één reactie op “‘Eerst een nieuwe bodem’: Cees Smit (Today’s), Plus kooptips

  1. Die droeftoeter is altijd negatief en voorspelt steeds nieuwe dalingen omdat hij dol is op putjes en die anders waardeloos aflopen. Dat doet hij al jaren, daarom heeft hij de hausse van de laatste 10 jaar gemist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar het nieuws overzicht

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op 'Accepteren' hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten