Reacties genomineerden Cashcow Awards

Reacties genomineerden Cashcow Awards

Onderstaand vindt u de reacties van de genomineerde partijen voor de Cashcow Awards 2022: de beste broker, de beste aanbieder van structured products, de beste aanbieder van duurzame producten, de beste aanbieder van beleggingsproducten in vastgoed, de beste beleggingsexpert, het beste crowdfundplatform, de beste online vermogensbeheerder, de beste aanbieder impactbeleggen, het beste Nederlandse Cryptofonds en de beste Crypto Broker. Let op: u kunt nog stemmen voor uw favoriete financials tot en met zaterdag 29 oktober 2022 (12.00 uur) en wel hier.

ABN Amro

Genomineerd voor:

 • Cashcow Award beste broker 2022
 • Cashcow Award  beste aanbieder van duurzame producten 2022
 • Cashcow Award beste online vermogensbeheerder 2022
 • Cashcow Award beste aanbieder impactbeleggen 2022

“Wij zijn trots dat ABN Amro dit jaar wederom is genomineerd voor dit keer vier Cashcow Awards: Beste broker, Beste aanbieder van duurzame producten, Beste online vermogensbeheerder en Beste aanbieder impactbeleggen. Het zijn alle vier hele mooie nominaties maar met name de nominatie voor beste aanbieder impactbeleggen is zeer welkom. Wij waren in 2019 een van de eerste aanbieders van Impact Beleggen. Destijds hebben wij samen met Aegon het Global Impact Equity Fund opgericht. In dat fonds nemen we verhandelbare aandelen van bedrijven op die met hun producten en diensten bijdragen aan de SDG’s. Die bedrijven gaan voor het fonds ook door een strenge screening. Instappen in dit fonds kan al vanaf 10 euro en daarmee is dit fonds beschikbaar voor al onze klanten. Ons Impact Mandaat (geschikt voor beleggers van 2.5 miljoen) heeft dit jaar een mooie performance laten zien maar ook een groei van de beheerde portefeuille (inmiddels 700 miljoen).

Een nominatie krijg je niet zomaar en wij zien dit dan ook als een groot compliment van onze klanten. Het afgelopen jaar hebben wij hard gewerkt om onze klanten nog beter te bedienen en aan te blijven sluiten bij de veranderende behoeftes van beleggers door onder andere de volgende initiatieven:

 • Het Themabeleggen platform neemt thema’s onder de loep die inspelen op specifieke ontwikkelingen in de maatschappij en economie, wat beleggers richting kan geven in hun beleggingskeuzes.
 • Met het concept Proefbeleggen leren deelnemers over de basis van beleggen en betreden risicoloos de beurs; eventueel verlies wordt aan het eind vergoed.
 • Ons aanbod in het basisassortiment ETF’s is uitgebreid en hier kan de klant in beleggen zonder transactiekosten.
 • Het afgelopen jaar hebben wij ons gehele beleggingsaanbod tegen het licht gehouden dit resulteert in steeds meer duidelijkheid voor de klant over het ESG niveau van hun beleggingen. Binnen het concept Zelf Beleggen word je als klant door middel van de duurzaamheidsindicator (de duurzaamheidsscore van bijvoorbeeld een aandeel uitgedrukt in slecht, matig, redelijk, goed of uitstekend) geholpen bij het kiezen van de gewenste belegging. Binnen Advies en Vermogensbeheer bieden we ook een ESG variant aan waarbij wij als experts de keuze met of voor de klant maken (vermogensbeheer). Daarnaast bieden we onze klanten in advies en beheer het Privium Sustainable Impact Fund aan dit fonds richt zich op studieleningen, duurzame energie en inclusive finance.
 • We staan voor onze klanten klaar met een team van vermogensbeheerders met een bewezen trackrecord en ruime ervaring. We zagen afgelopen jaar dat onze klanten het fijn vinden om bij sterk veranderende financiële markten en schommelende beurzen een team van vermogensbeheerders en hun supportteam tot hun beschikking te hebben waar de klant snel en kundig te woord gestaan wordt. Het klantwordingsproces in Vermogensbeheer kan inmiddels ook volledig digitaal en een gesprek met een van onze vermogensbeheerders kan digitaal maar indien gewenst natuurlijk ook op een van onze kantoren.

Heeft u een goede ervaring met een van onze beleggingsproducten. Help ons dan onze nominaties te verzilveren en stem op ABN Amro!”

Agga Capital

Genomineerd voor: Cashcow Award beste Nederlandse Cryptofonds 2022

“Wij zijn Agga Capital – een crypto-only investeringsbedrijf in Den Haag. Wij geloven dat ‘crypto’ of ‘digital assets’ de wereld gaan veroveren, net als het internet heeft gedaan.

Waarom?
Crypto is een alternatief voor ons geldsysteem, paspoort en login. Het gaat ervoor zorgen dat 8 miljard mensen kunnen genieten van welvaart en technologische vooruitgang, in plaats van 1 miljard mensen vandaag. Het groeit net zo hard als het internet in de jaren 90. Maar in tegenstelling tot het internet, kun je er direct in investeren.

Er zijn nauwelijks producten waarin je veilig, gespreid en goedkoop kunt investeren in hele sectoren binnen crypto – alsof je in een ETF investeert. Agga heeft 6 fondsen gelanceerd die hetzelfde doen als een ETF binnen de traditionele aandelenmarkt: gespreid beleggen in een hele sector, zonder hoge kosten of onverantwoorde risico’s. Wij bieden de beste exposure aan deze onwijs interessante nieuwe asset class, met de investeerder op nummer 1. En daarom zijn wij enorm blij met deze mooie nominatie.”

Mark Offerman
CEO Agga Capital

Annexum

Genomineerd voor: Cashcow Award beste aanbieder van beleggingsproducten in vastgoed 2022

“We zijn er bijzonder trots op dat we ook dit jaar weer zijn genomineerd voor een Cashcow Award in de categorie Beste aanbieder van beleggingsproducten in vastgoed. Het is een duidelijk bevestiging van het vertrouwen dat beleggers en investeerders hebben in Annexum. Al sinds de oprichting – ruim 20 jaar geleden – hechten wij als organisatie aan transparantie en heldere communicatie. Graag bedank ik de lezers van Cash, Cashcow.nl en leden van beleggersclub Bull Up voor deze eervolle nominatie. We kijken natuurlijk uit naar de uitslag!”

Huib Boissevain
Oprichter en CEO Annexum

Bitvavo

Genomineerd voor: Cashcow Award beste Crypto Broker 2022

“Bitvavo is trots op de nominatie voor de Cashcow Award in de categorie ‘Beste Cryptobroker’. Het is onze missie om digitale assets beschikbaar te maken voor iedereen. Dit doen we door:

 • Ons platform zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken;
 • Lage en transparante handelskosten aan te bieden;
 • Meer digitale valuta toe te voegen.

Hiermee komt onze missie steeds een stukje dichterbij. Zo hebben al meer dan één miljoen Europese gebruikers en zijn we de grootste crypto exchange in de Benelux. De nominatie bevestigt dat we op de goede weg zitten en we hopen natuurlijk op een Cashcow Award!”

BlockchainTraders

Genomineerd voor: Cashcow Award beste Nederlandse Cryptofonds 2022

“Wij zijn vereerd om wederom genomineerd te zijn voor de CashCow Awards binnen de categorie: beste Nederlandse Cryptofonds. Met BlockchainTraders werken we iedere dag hard om de best mogelijke resultaten voor onze klanten te realiseren en het is natuurlijk leuk om daarvoor positieve publiciteit te krijgen.”

BNP Paribas Markets

Genomineerd voor: Cashcow Award beste aanbieder van structured products 2022

“Het is fantastisch dat ook dit jaar BNP Paribas weer tot de genomineerden hoort. Wij proberen als uitgevende instelling van beleggingsproducten onze klanten te helpen om betere beleggers te worden door met een selectie van beleggingsexperts veel aan educatie te doen. Dat werpt niet alleen voor klanten vruchten af maar zoals nu blijkt met deze nominatie ook voor BNP Paribas Markets. We kunnen dit niet alleen, dus dankzij Nico Bakker van BTAC, Jim Tehupuring van 1Vermogensbeheer, Albert Jellema van ProBeleggen, Guy Boscart van USMarkets, Jean-Paul van Oudheusden van Markets Are Everywhere, Royce Tostrams van Tostrams & IEX, Bart Peters van Trading Support en verschillende andere partners is deze nominatie mogelijk. En vanzelfsprekend zullen wij in de komende jaren op deze weg doorgaan.”

Bob Homan

Genomineerd voor: Cashcow Award beste beleggingsexpert 2022

“Ik ben bijzonder verheugd met deze nominatie. Wanneer een belangrijk platform voor Nederlandse particuliere beleggers als Cashcow je nomineert, weet je dat je werk erkend wordt. De belangrijkste taak van het Investment Office van ING is het beheren van de vermogens die onze klanten aan ons toevertrouwen. Zij willen natuurlijk ook weten waarom we bepaalde keuzes maken voor hun portefeuille. We maken daarvoor analyses die we met hen delen. Zeker in dit slechte beursjaar jaar is het belangrijk om beleggers goed te informeren zodat ze geen irrationele beslissingen neme. We delen een deel van deze informatie ook via de media, regelmatig mag ik onze visie op beleggen en de markten namens ING naar buiten brengen, vandaar waarschijnlijk deze nominatie. Maar in de vorming van die visie en analyses zit natuurlijk het vele werk van het hele team van het Investment Office van ING.”

Bob Homan
Manager Investment Officer ING Bank

Brand New Day

Genomineerd voor: Cashcow Award Beste online vermogensbeheerder 2022

“Hartstikke leuk (en volledig terecht, natuurlijk) dat we zijn genomineerd voor de Cashcow awards! Voor Brand New Day een hele mooie bevestiging dat we goed zijn in datgene wat we doen: de beste online vermogensproducten aanbieden tegen hele lage kosten, maar ondertussen óók keihard rennen voor onze klanten.

Maar wij weten ook: genomineerd worden is één, daadwerkelijk winnen is een tweede. Des te meer omdat we opboksen tegen sterke concurrentie. Gelukkig is een gezonde dosis zelfvertrouwen Brand New Day niet vreemd en we kijken daarom erg uit naar de uitreiking op 4 november.”

BUX

Genomineerd voor:

 • Cashcow Award beste broker 2022
 • Cashcow Award beste Crypto Broker 2022

“We zijn erg vereerd om genomineerd te zijn voor twee Cashcow awards; Beste Broker én Beste Cryptobroker. Een kleine drie jaar geleden zijn we van start gegaan met BUX Zero, om beleggen toegankelijker en begrijpelijker te maken. Inmiddels hebben we meer dan 1 miljoen gebruikers uit 8 Europese landen verwelkomd en hebben we talloze nieuwe features toegevoegd aan onze app, zoals: fractionele aandelen en ETF’s, crypto en een automatisch spaarplan.

Het spaarplan is een enorm gewaardeerde toevoeging aan onze app. Met deze unieke feature kunnen klanten maandelijks automatisch beleggen in een door hen bepaalde selectie van aandelen en ETF’s.

We hopen op jullie stem op BUX als beste broker en beste cryptobroker te kunnen rekenen. Er staan nog heel veel nieuwe toevoegingen aan de app gepland, en we kunnen niet wachten om deze de komende tijd te introduceren op BUX Zero.”

Yorick Naeff
CEO Bux

Coinmerce

Genomineerd voor: Cashcow Award beste Crypto Broker 2022

“Wij zijn extreem trots om genomineerd te zijn door de Cashcow Awards 2022 in de categorie Beste Cryptobroker.

Sinds begin 2021 zijn we van alleen de drie oprichters gegroeid tot een team van 35 man. We hebben met het team hard gewerkt om één van de serieuze spelers in Nederland te worden. Om ons te onderscheiden van de andere aanbieders in de markt leggen wij de focus niet alleen op makkelijk en veilig cryptocurrencies te kopen en verkopen. We bieden de meeste mogelijkheden om een passief inkomen in crypto op te bouwen. Dat kan met maar liefst 40+ cryptocurrencies waarvoor wij de hoogste beloningen van Europa bieden.

De nominatie voor een Cashcow Award is voor ons een prachtige bevestiging dat we met de juiste dingen bezig zijn.”

Collin Crowdfund

Genomineerd voor: Cashcow Award beste crowdfundplatform 2022

“Wij zijn als Collin Crowdfund erg dankbaar om weer genomineerd te zijn voor het beste crowdfundingplatform. Klanttevredenheid en kwaliteit staan bij ons namelijk hoog in het vaandel. We hebben de afgelopen jaren een forse groei gerealiseerd op het gebied van verstrekte financieringen. Dit gaat gepaard met een groeiende fundingcapaciteit door het stijgende aantal investeerders dat is aangesloten bij ons platform. Om dit allemaal in goede banen te leiden heeft er ook een flinke groei plaatsgevonden bij onze interne organisatie. Dit betreft bijvoorbeeld het aannemen van nieuwe medewerkers maar ook een verhuizing naar een nieuw bedrijfspand. Groei is echter nooit ons hoofddoel geweest, maar een bijkomstigheid welke voortvloeit uit de ambitie om kwalitatief het beste crowdfundingplatform te zijn.

Middels deze weg willen wij graag al onze trouwe investeerders, leningnemers en intermediairs bedanken voor het vertrouwen dat zij de afgelopen jaren in ons hebben getoond en de groei die wij samen met hen hebben mogen realiseren!”

eToro

Genomineerd voor:

 • Cashcow Award beste broker 2022
 • Cashcow Award beste aanbieder van structured products 2022
 • Cashcow Award beste Crypto Broker 2022

“Wij zijn zeer vereerd met maar liefst drie nominaties in de CashCow Awards. Dat wij genomineerd zijn voor best broker, best provider structured products en best crypto broker laat zien dat de gebruiksvriendelijkheid van ons sociaal investeringsnetwerk voor de volle breedte van ons productaanbod wordt gewaardeerd. Gebruikers die succesvolle beleggingsstrategieën met elkaar delen, inspireren elkaar om hun portefeuille te diversifiëren en te beleggen in verschillende activaklassen. eToro is opgericht vanuit de visie dat de financiële markten voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Wij zijn er om de gevestigde partijen uit te dagen en streven er naar de financiële sector te transformeren door niet alleen diverse beleggingsinstrumenten te bieden, maar ook nieuwe methodes van beleggen met toepassingen zoals Smart Portfolio’s of CopyTrading. We zijn inmiddels gegroeid naar een community van 30 miljoen users wereldwijd en daar zijn we trots op. Namens het hele team bedankt, en we kijken uit naar de uitreiking!”

FXFlat

Genomineerd voor: Cashcow Award beste aanbieder van structured products 2022

“Uiteraard zijn wij bij FXFlat ook erg vereerd en trots op de nominatie van beste aanbieder van structured products (hefboomproducten). We zijn inmiddels bijna een jaar sterk aan het uitbreiden op de Nederlandse broker markt. Van origine is FXFlat Bank dus een Duitse broker met meer dan 25 jaar online broker ervaring! Ons uitgangspunt is om ook de Nederlandse klanten onze degelijke en betrouwbare online broker kwaliteiten te laten ervaren.

Middels professionele handelsplatformen zoals MetaTrader en Trader Workstation van IB stellen we de klant in staat om bijvoorbeeld te kunnen daytraden met de MetaTrader beleggingsrekening of bijvoorbeeld te beleggen op meer dan 135 landen in 33 landen wereldwijd met IB’s Trader Workstation beleggingsrekening.

Waar we verder erg trots op zijn is onze uitzonderlijke hoge depositogarantie voor de MetaTrader beleggingsrekeningen tot maar liefst €500.000,-!

We kijken uit naar alle stemmen en zien iedereen graag terug op de aankomende BeleggersFair.”

Arash Azad
Hoofd FXFlat Nederland

Geldvoorelkaar.nl

Genomineerd voor: Cashcow Award beste crowdfundplatform 2022

“Wat een eer dat Geldvoorelkaar.nl wederom is genomineerd in de categorie Beste crowdfundingplatform van Nederland. Namens het hele team van Geldvoorelkaar.nl danken wij u voor het vertrouwen in ons platform. Nadat wij vorig jaar de Cashcow Award in ontvangst hebben mogen nemen, zijn wij gefuseerd met AndersFinancieren en is Ilse Nobel aangetreden als nieuwe CEO. Er wordt dan ook volop geïnvesteerd in de doorontwikkeling van ons platform en de service aan beleggers. Het vertrouwen van beleggers heeft reeds geleid tot bijna 450 miljoen euro aan financiering en meer dan 2.100 succesvolle projecten voor MKB Nederland. Met een netto rendement van 4,51% blijft zakelijke crowdfunding via Geldvoorelkaar.nl een aantrekkelijk en stabiel onderdeel van de beleggingsportefeuille.

Dankzij u zijn wij wederom genomineerd. Mogen wij weer uw stem ontvangen? Wij kijken er naar uit om u 4 november te ontmoeten op de BeleggersFair.”

Hodl

Genomineerd voor: Cashcow Award beste Nederlandse Cryptofonds 2022

“Allereerst willen we Cashcow graag bedanken voor de nominatie. We zijn vereerd dat we genomineerd zijn voor ‘Beste Nederlandse Cryptofonds’. Vanuit de traditionele financiële wereld zijn we reeds bekend met de Cashcow Awards, maar we vinden het een mooie ontwikkeling dat cryptocurrency tegenwoordig als voorwaardig asset wordt gezien. Graag willen we hierbij onze participanten bedanken voor het stemmen, dankzij hun inspanning heeft Hodl het gered tot de laatste ronde. We zien de nominatie als een beloning voor onze prestaties in 2021, waar Hodl het best presterende cryptocurrency fonds van Nederland werd. Ondanks de lastige marktomstandigheden presteren wij ook dit jaar beter dan de benchmark. Namens het gehele Hodl-team willen wij onze medegenomineerden heel veel succes wensen, we kijken uit naar de uitreiking in november!”

IG

Genomineerd voor: Cashcow Award  beste aanbieder van structured products 2022

“We zijn vereerd genomineerd te zijn voor een Cashcow Award in de categorie beste aanbieder van hefboomproducten. Vanaf 1974 houden we ons bezig met traden en sindsdien willen onze klanten de beste ervaring bieden op het gebied van derivatenhandel. Daarom zien we deze nominatie als erkenning voor ons werk.”

John Beijer

Genomineerd voor: Cashcow Award beste beleggingsexpert 2022

“Beste belegger,

Allereerst mijn dank dat u op mij heeft gestemd in de voorronde! Het gaat er dit keer om spannen, wie is de beste belegger expert van 2022? Tijdens de BeleggersFair, in de beurs van Berlage op vrijdag 4 november, wordt de award uitgereikt.

Ik probeer in mijn columns en videoblogs u zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de meest recente ontwikkelingen op de financiële markten. Daarnaast probeer ik u kansen aan te reiken en te behoeden voor valkuilen. Samen met het team van Beurspro zijn we enorm trots dat ik ben genomineerd omdat dit een publieksprijs is! Dus uw stem telt en ik hoop dat ik in deze laatste fase nog één keer op uw stem mag rekenen!

Ik hoop u te mogen begroeten tijdens de BeleggersFair op 4 november.”

John Beijer
Analist BeursPro

Litebit

Genomineerd voor: Cashcow Award beste Crypto Broker 2022

“Wij zijn enorm trots dat wij maar liefst voor het vierde jaar op rij zijn genomineerd voor Beste Crypto Broker. Een titel die wij tweemaal eerder in ontvangst hebben mogen nemen, dankzij de stemmen van het publiek en onze gebruikers.

Wij maken met ons platform de cryptowereld toegankelijk voor iedereen. Een zorgvuldig geselecteerd aanbod, de nieuwste en competitieve features en de persoonlijke aandacht die LiteBit kenmerkt. Hét meest betrouwbare Europese platform te worden is hetgeen waar ons team zich volledig voor inzet.

De vertaalslag om de behoefte van onze gebruikers om te zetten naar een bruikbare features is iets waar wij ons continu op blijven inzetten. Ook blijven we volledig gefocust op het bieden van een veilig en gebruiksvriendelijk platform. Wij zijn dankbaar en trots dat we weer zijn genomineerd en dat we erkenning hebben gekregen voor ons harde werk. Het zou geweldig zijn als we voor een 3e keer de titel ‘’Beste Crypto Broker’’ in ontvangst mogen nemen.

Stem daarom op LiteBit als ‘Beste Crypto Broker’ van 2022, zodat steeds meer mensen ons veelzijdige en veilige platform leren kennen.”

Martine Hafkamp

Genomineerd voor: Cashcow Award beste beleggingsexpert 2022

“Wat een eer om genomineerd te zijn voor de Cashcow Award voor Beste Beleggingsexpert. Het voelt ook een beetje gek, want het is natuurlijk geen goed beleggingsjaar. De stemming is bijzonder somber en veel beleggers leven tussen hoop en vrees. Er wordt dan ook wel heel veel slecht nieuws over hen uitgestort. In zo’n jaar ben je vooral bezig met economische- en geopolitieke ontwikkelingen en sommige cliënten gerust te stellen. Natuurlijk nemen we daarbij de portefeuilles onder de loep; zitten we nog wel in de juiste aandelen en hebben die een goede kans om te herstellen zodra de economie opveert. Een draai ten positieve vindt altijd volslagen onverwacht plaats en is vaak al een tijdje bezig voordat beleggers dat echt in de gaten hebben. Ondanks de huidige onrust bieden aandelen in mijn ogen de beste bescherming tegen inflatie. Ik ben blij dat in dat licht bezien mijn tips worden gewaardeerd.”

Martine Hafkamp
Algemeen directeur Fintessa Vermogensbeheer

Max Crowdfund

Genomineerd voor: Cashcow Award beste crowdfundplatform 2022

“Max Crowdfund streeft naar het leveren van ongeëvenaarde rendementen zonder afbreuk te doen aan de zekerheden. Dit doen we door het aanbieden van leningen met het vastgoed als onderpand. Het voltallige team van Max Crowdfund bedankt de lezers van Cash, Cashcow.nl en de leden van beleggersclub BullUp.nl voor de nominatie voor beste crowdfundplatform van Nederland voor 2022.

Max Crowdfund werkt onvermoeibaar om de gebruikerservaring van het Max Crowdfund platform zo soepel en eenvoudig mogelijk te maken. Sinds het verkrijgen van de ontheffing van de Nederlandse Autoriteit Financiële Markten (AFM) in 2020 zorgen wij ervoor dat investeren in vastgoed voor iedereen mogelijk gemaakt wordt. Wij zijn verheugd over de gemaakte ontwikkelingen en de prestaties van het afgelopen jaar en werken er hard aan om deze groei komende jaren voort te zetten. We hopen de titel ‘Beste Crowdfundplatform van Nederland 2022’ te winnen.”

Meerdervoort

Genomineerd voor: Cashcow Award beste aanbieder van beleggingsproducten in vastgoed 2022

“Ongelooflijk dankbaar zijn wij naar al onze klanten die hun vertrouwen in ons hebben uitgesproken. Meerdervoort beheert uw vermogen met visie en zekerheid door duurzaam te investeren in vastgoed. Mede door u zijn we de afgelopen 7 jaar enorm hard gegroeid. Ik ben trots op ons team voor deze geweldige prestatie en voel me vereerd met deze nominatie voor de Cashcow award, zeker omdat het een publieksprijs is.”

Nationale-Nederlanden

Genomineerd voor: Cashcow Award beste online vermogensbeheerder 2022

Reacties genomineerden Cashcow Awards“Als directeur Vermogensbeheer bij Nationale-Nederlanden Bank ben ik vereerd dat de lezers en leden van Cashcow.nl, Cash en Bull Up ons ook in 2022 hebben genomineerd voor de Cashcow Award voor ‘beste online vermogensbeheerder’. Met Beheerd Beleggen nemen wij onze klanten graag het werk uit handen en beleggen we voor hen op een manier die bij ze past. Ons ervaren team van beleggingsexperts monitort de beleggingen continu en past deze aan wanneer nodig. Het is fijn dat dat wordt herkend en gewaardeerd. Ik nodig iedereen van harte uit om te stemmen en hoop u te kunnen begroeten op de BeleggersFair 2022.”

Michel Engbers
Directeur Vermogensbeheer Nationale Nederlanden Bank

Nico Bakker

Genomineerd voor: Cashcow Award beste beleggingsexpert 2022

“Wat geweldig om wederom genomineerd te zijn! Daaruit blijkt dat beleggers mijn technische analyse methodiek en aanpak waarderen. Ik probeer zo goed mogelijk de coach te zijn voor actieve doe-het-zelf beleggers. Als zij een mooi resultaat behalen, is mijn missie geslaagd. Hun waardering voor mijn coaching uiten zij met een nominatie, zo zie ik dat. Geweldig toch! Nu de award binnenslepen en op de schoorsteenmantel zetten!”

NLInvesteert

Genomineerd voor: Cashcow Award beste crowdfundplatform 2022

“We zijn zeer vereert met de nominatie voor de Cashcow Award 2022! Als financieringsregisseur organiseren we de beste financieringsoplossingen voor ondernemers. Naast banken en non-bancaire partners spelen ook onze investeerders daarin een belangrijke rol! Het NLInvesteert investeerdersplatform is de sterkste groeier in Nederland en kent het hoogste netto rendement. Wat een mooie bevestiging zou het winnen van de Cashcow Award zijn!”

Saxo Bank

Genomineerd voor:

 • Cashcow Award beste broker 2022
 • Cashcow Award beste online vermogensbeheerder 2022

“Wij zijn zeer vereerd met Saxo’s nominaties voor ‘Beste Broker’ en ‘Beste Online Vermogensbeheerder’ bij de CashCow Awards 2022. Dit is een mooie opsteker voor het Saxo-team en het geeft vertrouwen dat de voortdurende inspanningen rondom het SaxoInvestor-platform en SaxoWealthCare worden opgemerkt.

Die inspanningen zullen we dan ook leveren. Zo blijven we innoveren op bijvoorbeeld gebruikerservaring en voegen we binnenkort een feature toe waarmee eenvoudig periodiek beleggen mogelijk is. Bovendien blijft ons uitgangspunt om met onze SaxoAcademy klanten op het juiste moment te voorzien van informatie en inspiratie wat het nemen van de juiste beslissingen makkelijker maakt.

Saxo wil ervaren beleggers goed kunnen bedienen en nieuwkomers op de beleggersmarkt enthousiasmeren om met ons platform te beleggen. De nominatie is voor ons een bevestiging dat het juiste pad is ingeslagen. We kijken uit naar de uitreiking en het aankomende jaar.”

Semmie

Genomineerd voor: Cashcow Award beste online vermogensbeheerder 2022

“De nominatie voor de Cashcow Awards is een mooie bevestiging dat wij op de goede weg zitten. Ons doel is om beleggen voor iedereen toegankelijk te maken, omdat we geloven dat beleggers van alle soorten en maten behoefte hebben aan een online oplossing. Het spreekt voor zich dat we veel tijd en energie steken om ons product zeer toegankelijk en gebruiksvriendelijk te maken. Maar online vermogensbeheer gaat verder dan dat. De kern was, is en blijft persoonlijk contact. We vinden het dan ook essentieel dat onze beleggers altijd de mogelijkheid hebben om gewoon even een medewerker te spreken. Daarom is ons team iedere dag bereikbaar via de chat. Even bellen? Geen probleem. Onze beleggers praten met echte mensen wanneer zij daar behoefte aan hebben, en regelen online hun zaken wanneer hen dat uitkomt. Dat is, samen met onze duurzame beleggingen, lage kosten en transparante informatievoorziening waar beleggen bij Semmie om draait.”

Sem Jr. van Berkel
CEO Semmie Group

Société Générale

Genomineerd voor: Cashcow Award beste aanbieder van structured products 2022

“De CashCow awards 2022 staan voor de deur en Société Générale is dit jaar genomineerd voor de titel ‘beste aanbieder van gestructureerde producten’. Wij willen via deze weg al onze beleggers bedanken die dit mogelijk hebben gemaakt!

Bedoeld voor de actieve en ervaren belegger, geeft Société Générale beursgenoteerde beleggingsproducten uit als Factors, Warrants, Trackers, Certificaten en Notes die u kunt verhandelen bij uw eigen bank of broker.

Tijdens de uitreiking van de awards op vrijdag 4 november op de BeleggersFair 2022 is Société Générale aanwezig met onder andere een informatiestand. Hier kunt u terecht voor al uw vragen en opmerkingen over ons productaanbod en onze dienstverlening. Daarnaast geeft Société Générale een masterclass waarbij we ingaan op de vooruitzichten van de wereldwijde aandelenbeurzen en hoe de beursproducten van Société Générale u kunnen helpen om te anticiperen op koersbewegingen of om u in te dekken tegen koersdalingen.

Wij hopen op uw stem en zien u graag op 4 november!”

SynVest

Genomineerd voor: Cashcow Award beste aanbieder van beleggingsproducten in vastgoed 2022

“Ik bedank graag de lezers van Cash, Cashcow.nl en de leden van beleggersclub Bull Up dat SynVest wederom is genomineerd voor de beste aanbieder van beleggingsproducten in vastgoed. Het is mooi om de erkenning te krijgen, met name vanuit onze beleggers. Wij doen dan ook ons uiterste best om hun vermogen veilig te laten groeien zonder omkijken.

We hebben inmiddels meer dan 14.000 klanten en meer dan 800 miljoen euro belegd vermogen. Dit lukt alleen dankzij het vertrouwen van onze klanten samen met de inzet en toewijding van alle collega’s. Met een team van experts werken wij hard om de beste investeringen voor onze beleggers mogelijk te maken. Dat we nu de kans hebben voor de vijfde keer de Cashcow award te winnen is dan ook een prachtige waardering voor hun werk.”

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op 'Accepteren' hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten