Reacties genomineerden Cashcow Awards

Onderstaand vindt u de reacties van de genomineerde partijen voor de Cashcow Awards 2018. Let op: u kunt nog stemmen voor uw favoriete financials tot 2 november 12.00 uur en wel hier.

BinckBank (genomineerd in de categorie Beste broker)
Caspar Hautvast, Marketing Manager
Beste beleggers en beste lezers van Cashcow,

BinckBank is verheugd met de nominatie voor de Cashcow Award in de categorie ‘Beste Broker’. Een beloning voor een mooi jaar waarin we opnieuw elementen aan onze platformen toevoegden en met trots onze nieuwe beleggingspakketten ‘Green’, ‘Blue’ en ‘Black’ – geschikt voor elk type zelf belegger – lanceerden. Ook staken we veel energie in educatie en inspiratie, met de lancering van onze nieuwe Binck Academy als belangrijke mijlpaal. En uiteraard kon u voor al uw beleggersvragen ook dit jaar rekenen op onze hooggewaardeerde klantenservice.

Stem daarom voor 4 november op BinckBank als ‘Beste Broker’ van 2018 zodat we de Cashcow Award in ontvangst kunnen nemen.

BinckBank (genomineerd in de categorie Beste online vermogensbeheerder)
Daniël Oosterwaal, Marketing Manager
Beste beleggers en beste lezers van Cashcow,

In 2017 mochten we de Cashcow Award voor ‘Beste Online Vermogensbeheerder’ al trots in ontvangst nemen. De nominatie van dit jaar voelt daarom opnieuw als een mooie erkenning. Hoewel veel beleggers ons vooral kennen van het Zelf Beleggen wil BinckBank de Nederlandse consument graag op een breder front helpen bij het realiseren van financiële onafhankelijkheid. Binck Forward, Binck Comfort en Binck Pensioen zijn daarbij – afhankelijk van doel en beschikbare bedragen – eenvoudige en vooral ook voordelige opties om via Laten Beleggen geautomatiseerd vermogen op te bouwen voor later.

Stem daarom voor 4 november op BinckBank als ‘Beste Online Vermogensbeheerder’ van 2018 om de Cashcow Award te kunnen winnen.

SynVest (genomineerd in de categorie Beste aanbieder van beleggingsproducten in vastgoed)
Wij zijn erg verheugd dat SynVest wederom is genomineerd voor ‘de Beste aanbieder van beleggingsproducten in vastgoed’.  Al ruim 2.500 mensen beleggen in ons Duits vastgoedfonds en het is goed te horen om nogmaals bevestigd te krijgen dat de belegger tevreden is. Onze beleggers krijgen al vanaf de start in 2011 een mooi maandelijks voorschotdividend uitgekeerd. Wij hopen nog velen beleggers te mogen verwelkomen in de toekomst!

Triodos Bank (genomineerd in de categorieën Beste aanbieder duurzame producten en Beste aanbieder impactbeleggen)
In 2016 en 2017 zijn we winnaar geworden van de Cashcow award in de categorie Beste aanbieder Duurzame producten. We zijn trots dat we dit jaar zijn genomineerd in 2 categorieën: Beste aanbieder Duurzame producten én Beste Aanbieder Impactbeleggen.

We zijn meer dan 25 jaar actief in impact beleggingen, variërend van microfinanciering, duurzame energie, duurzaam vastgoed tot impactbeleggen in beursgenoteerde bedrijven. Triodos brengt beleggers die hun geld in willen zetten voor blijvende, positieve verandering samen met innovatieve ondernemers en duurzame bedrijven die precies daarmee bezig zijn. Op deze manier zijn we een  katalysator in die sectoren die een sleutelrol spelen in de transitie naar een eerlijker, duurzamer en menselijker wereld.

We zien deze nominaties als een erkenning van onze benadering.

ABN Amro (genomineerd in de categorie Beste aanbieder van duurzame producten)
Jan Willem Hofland, Hoofd Investment Centre Nederland
We zijn heel blij en trots op de nominatie voor deze belangrijke beleggingscategorie! Wij zien het ook al een herkenning en erkenning van de strategie met betrekking tot duurzaam beleggen die wij zijn ingeslagen.

Geldvoorelkaar (genomineerd in de categorie Beste crowdfundplatform)
De directie en personeel van Geldvoorelkaar.nl zijn verheugd ook dit jaar genomineerd te zijn voor de Cashcow Award 2018. Geldvoorelkaar.nl is het eerste platform in Nederland welke via crowdfunding principe (online koppelen van vraag en aanbod van geld) op een professionele wijze het MKB voorziet van krediet met vele duizenden investeerders. Vele andere platforms hebben zich na ons succes laten inspireren en inmiddels zijn al meer dan 50 platforms actief in de sector.

Sinds 2012 is Geldvoorelkaar.nl het grootste crowdfundingplatform van Nederland en inmiddels is bijna 150 Miljoen Euro versterkt aan het MKB. Geldvoorelkaar.nl is daarmee vanaf het begin marktleider in de crowdfunding branche en beschikt uiteraard over een vergunning van AFM. Geldvoorelkaar.nl biedt voor investeerders een laagdrempelig en transparant platform aan om direct en zonder bank te investeren in bedrijven. Investeerders kunnen via hun eigen dashbord op zeer heldere wijze de performance van hun portefeuille volgen. Voor de ondernemers bieden we een uniek aanbod aan aan verschillende (5) leenvormen en kunnen altijd maatwerk leveren met ons uitgebreide netwerk van partners.

Graag laten we een van onze tevreden klanten aan het woord. De directeur van Apoc is recent geïnterviewd voor BNR nieuwradio:

Hof Hoorneman Bankiers (genomineerd in de categorie Beste online vermogensbeheerder)
Hof Hoorneman Bankiers is blij met de nominatie voor ‘Beste online vermogensbeheerder’. Met onze online Vermogensopbouw Rekening bieden wij mensen die vermogen willen opbouwen maar die om welke reden dan ook liever niet zelf beleggen, maar dat aan professionals willen overlaten een laagdrempelige beheeroplossing. Voor mensen die juist wel zelf beleggingskeuzes willen maken hebben wij onze online Hof Hoorneman Rekening waarmee zelfstandig in onze 9 verschillende beleggingsfondsen kan worden belegd.

Martine Hafkamp (genomineerd in de categorie Beste Beleggingsexpert)
Martine Hafkamp, algemeen directeur Fintessa Vermogensbeheer

ASN Bank (genomineerd in de categorie Beste aanbieder van duurzame producten)
Bas-Jan Blom, directeur ASN Beleggingsfondsen
We zijn blij met de nominatie van ASN Bank voor de Cashcow Award. Want die laat zien dat duurzaam beleggen zich de afgelopen 25 jaar heeft ontwikkeld van uitzondering tot de nieuwe norm voor beleggers. ASN Bank startte in 1993 het eerste duurzame aandelenfonds van Nederland. Nog steeds lopen we voorop met ons duurzame beleggingsbeleid. Zo werken we eraan dat al onze financieringen en beleggingen in 2030 klimaatpositief zijn. En dat de kledingbedrijven waarin we beleggen, hun werknemers in 2030 een leefbaar loon uitbetalen. Zo geven we samen met onze klanten het goede voorbeeld en stimuleren anderen hetzelfde te doen.

ACTIAM (genomineerd in de categorie Beste aanbieder impactbeleggen)
ACTIAM is trots op de nominatie van beste aanbieder impactbeleggen. Al in 2007 vervulden wij een pioniersfunctie met de lancering van onze eerste impactfondsen op het gebied van microfinanciering. Wij blijven innoveren: onze beleggingsoplossingen spelen in op een groeiende vraag naar energie en voedsel (als gevolg van een groeiende wereldbevolking en stijgende welvaart). Ons team van 8 beleggingsexperts is sterk in het schaalbaar maken van beleggingen in thema’s als microfinanciering, energietransitie en duurzame landbouw. Ons unieke model scheidt de selectie van specifieke projecten van het fondsmanagement. Dat voorkomt dubbele kosten en vergroot de impact.

Funding Circle (genomineerd in de categorie Beste crowdfundplatform)
Jeroen Broekema, Managing Director
Wij zijn ontzettend blij genomineerd te zijn voor de Cashcow Awards 2018! Sinds 2010 wereldwijd, en sinds 2015 in Nederland, werken wij bij Funding Circle dagelijks aan het zo snel en goed mogelijk bedienen van investeerders en kleine ondernemingen op ons platform. Investeringen kunnen meer dan alleen een stabiel en aantrekkelijk rendement opleveren, maar maken namelijk ook een verschil voor veel hardwerkende ondernemers. Al meer dan 80.000 investeerders doen dit al wereldwijd op ons platform, ben jij de volgende?

Commerzbank (genomineerd in de categorie Beste aanbieder van structured products)
Christophe Cox, Vice President, Public Distribution Netherlands & Belgium, Equity Markets & Commodities
Het team van Commerzbank Beursproducten is zeer trots met de nominatie voor beste aanbieder van gestructureerde producten. Bij Commerzbank vinden beleggers verschillende soorten beleggingsproducten die genoteerd worden op de beurs en die via verschillende Nederlandse banken en brokers verhandeld kunnen worden.

Onze beursproducten kunnen gebruikt worden voor verschillende scenario’s: diversificatie, risicocontrole of juist om actief in te spelen op een stabiel blijvende, dalende of stijgende markt. Via competitieve spreads en een kwalitatieve market-making zijn onze beursproducten aantrekkelijk voor de actieve doe-het-zelf belegger met een visie op de beurs.

Educatie is daarbij erg belangrijk voor ons. Via de Commerzbank Academy en het organiseren van online én offline events proberen wij samen met onze partners de werking van onze beursproducten zo goed mogelijk uit te leggen én beleggers van de nodige inspiratie te voorzien.

Samen met uw feedback kunnen wij onze producten en diensten blijven verbeteren. Graag ontvangen wij dan ook uw stem voor de Cashcow award!

Collin Crowdfund (genomineerd in de categorie Beste crowdfundplatform)
Jan-Willem Onink, Commercieel Directeur 
Namens onze klanten (gefinancierde MKB bedrijven en investeerders die de funding mogelijk maken), onze medewerkers en natuurlijk namens mijn collega’s uit de Collin directie, mag ik zeggen dat we het wederom ontzettend eervol vinden om genomineerd te zijn als beste crowdfundplatform. Deze Award mochten wij ook in 2016 en 2017 in ontvangst nemen. Bijzonder gaaf!  Succes is iets dat natuurlijk nooit verveelt.

We hebben er ook het afgelopen jaar weer alles aan gedaan om kwalitatief het maximale uit de kast te halen om onze klanten goed te bedienen. Natuurlijk hopen wij dat dit als gevolg heeft dat we straks weer op het podium geroepen worden om de Cashcow Award 2018 in ontvangst te nemen. Wij kijken er naar uit!

DEGIRO (genomineerd in de categorie Beste broker)
Dank voor deze eervolle nominatie! Aangezien deze afkomstig is van klanten, motiveert dit ons extra om te blijven innoveren en onze diensten continu te verbeteren. Wij zijn gevleid dit jaar weer aanspraak te maken op deze award. Wij kijken uit naar de BeleggersFair 2018.

Axento Vermogensbeheer (genomineerd in de categorie Beste online vermogensbeheerder)
Gudy Zwarthoed, accountmanager
De nominatie voor ‘Beste online vermogensbeheerder’ is voor het team van Axento een geweldige beloning. Waar veel aanbieders een nadrukkelijke keuze maken tussen automatisering of persoonlijke benadering heeft Axento een product waarbij het beste van beide wordt gecombineerd. Zo hebben onze klanten een aanspreekpunt om onder andere te helpen bij de keuze van het beleggingsrisicoprofiel en het te beleggen bedrag. Daarnaast hebben we diverse zaken geautomatiseerd waardoor we efficiënt kunnen werken tegen lage kosten. Met onze duurzame beleggingsportefeuilles gespreid over meer dan 5.000 aandelen en obligaties hebben we afgelopen jaren prima rendementen behaald.

Nico Bakker (genomineerd in de categorie Beste Beleggingsexpert)
Nico Bakker, Technische Analyse Coach bij BTAC
Wat geweldig dat ik als Technische Analyse Coach genomineerd ben voor een Cashcow Award. Ik zie dit als erkenning van mijn missie om technische analyse beter op de kaart te krijgen. Actieve doe-het-zelf beleggers gaan meer en meer de toegevoegde waarde inzien van technische analyse in het algemeen en mijn Dashboard Beleggen in het bijzonder. Dat ik hen daarbij help wordt nu beloond met een Cashcow nominatie, top!

Lynx (genomineerd in de categorie Beste broker)
De nominatie voor Beste Broker is bijzonder eervol voor ons, omdat wij weten dat beleggers hoge eisen stellen aan hun broker. Wij bedanken daarom iedereen die op ons gestemd heeft. Het bevestigt dat wij op de goede weg zijn en onze klanten het product dat wij leveren, en alle service daaromheen, erg waarderen. LYNX is in 12 jaar enorm gegroeid, juist dankzij onze focus op het totaalplaatje. Wij willen de beste keuze zijn voor iedereen die beleggen serieus neemt. Anno 2018 hebben wij een zeer compleet aanbod, met een combinatie van lage tarieven, een professioneel handelsplatform, uitgebreide educatie en een uitstekende klantenservice.

Richard de Jong (genomineerd in de categorie Beste Beleggingsexpert)
Richard de Jong, directeur vermogensbeheer bij Van Lieshout & Partners

Annexum (genomineerd in de categorie Beste aanbieder van beleggingsproducten in vastgoed)
Huib Boissevain, oprichter en CEO
De erkenning van beleggers op onze vastgoedbeleggingsproducten is iets om trots op te zijn. Het is dan ook geweldig nieuws wederom genomineerd te zijn voor de Cashcow Award.

John Beijer (genomineerd in de categorie Beste beleggingsexpert)
John Beijer, Senior Analist bij Turbotrends
Ik voel me vereerd dat ik ben genomineerd door de lezers van Cash en leden van beleggersclub Bull Up. Tijdens de beleggersfair ben ik uiteraard ook weer aanwezig met mijn jaarlijkse gouden tips en hou ik U ook in de toekomst op de hoogte van de snelle ontwikkelingen op de financiële markten. Ik maak gebruik van computergestuurde systemen. Immers, deze filteren alle emotie eruit, waardoor ik een betere beslissing voor U kan nemen en U een heldere kijk kan geven in de keuken van de professionele belegger. Ik hoop dat ik nog een keer op uw stem mag rekenen en wellicht ontmoeten we elkaar op vrijdag 9 november.

Corné van Zeijl (genomineerd in de categorie Beste beleggingsexpert)
Corné van Zeijl, analist en strateeg bij Actiam
Ik ben erg vereerd om genomineerd te zijn als beste beleggingsexpert. Ik doe mijn best om beleggers zoveel mogelijk te informeren via columns, interviews, video’s, linkedIn en twitter (@beursanalist) te helpen in hun beleggingsbeslissingen. Ik probeer ze ook aan te geven dat ze vooral zelf moeten nadenken. Ze zijn immers zelf verantwoordelijk voor de uitkomst. En die valt ook wel eens tegen. En dat is een emotioneel proces, waarbij ik graag aan geef wat je er kan doen.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op 'Accepteren' hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten