Reacties genomineerden Cashcow Awards

Reacties genomineerden Cashcow Awards

Onderstaand vindt u de reacties van de genomineerde partijen voor de Cashcow Awards 2024: de Cash Publieksprijs, de Cash Innovatieprijs, de Cash ETF-prijs en de Cash award Beste Vermogensbeheerder. Let op: u kunt nog stemmen voor uw favoriete financials tot en met zaterdag 20 april 2024 (12.00 uur) en wel hier.

ABN AMRO

Genomineerd voor:

  • Cash Publieksprijs 2024
  • Cash Innovatieprijs 2024

“Wij zijn enorm trots dat ABN AMRO dit jaar wederom is genomineerd voor 2 Cashcow Awards. Dit jaar de Cash Publieksprijs & Cash Innovatieprijs. Het zijn twee hele mooie nominaties, maar met name de nominatie voor de Cash Publieksprijs is zeer welkom. In 2022 hebben we deze Cashcow award voor de derde keer op rij in ontvangst mogen nemen en we zijn heel blij dat we wederom genomineerd zijn voor deze mooie award.

Dagelijks staan we klaar voor al onze beleggende klanten met een team van beleggingsexperts met ruime ervaring. Daarnaast hebben onze klanten altijd inzicht in hun vermogen via Internet Bankieren of ABN AMRO app. Geregeld praten we onze klanten bij met diverse video’s en webinars over onder meer gebeurtenissen op de financiële markten en de beurzen in het algemeen.

We zijn er niet alleen voor ervaren beleggers, maar ook beginnende beleggers zijn bij ons op de goede plek. In een paar stappen nemen we ze mee langs de mogelijkheden van beleggen, de risico’s en de keuzes die kunnen worden gemaakt. Dit kan zowel met een van onze adviseurs als online.

Heeft u een goede ervaring met een van onze beleggingsproducten, help ons dan onze nominaties te verzilveren en stem op ABN AMRO!”

ASN Impact Investors

Genomineerd voor: Cash Publieksprijs 2024

“ASN Impact Investors is enorm vereerd met de nominatie voor de Cash Publieksprijs. Een prachtige erkenning voor iets waaraan  we met ons hele team alweer ruim 30 jaar keihard werken: een goed rendement maken, op een heel duurzame manier. Dat lukt ons door uitgebreid onderzoek te doen en door heel strikt te selecteren op bedrijven die het beste begrijpen waar de kansen liggen voor de duurzame wereld van morgen. Dat zijn de bedrijven die een duurzame toekomst sneller dichterbij brengen.

Samen vormen ze ons duurzame universum. En dat universum werkt: voor het klimaat, voor de natuur, voor mensen én voor de beleggers in onze duurzame fondsen. De nominatie voor de Cash Publieksprijs is een mooie gelegenheid om aandacht te krijgen voor écht duurzaam beleggen. Maar we hopen natuurlijk dat ASN Impact Investors hem ook gaat winnen! Want we willen nog veel meer beleggers laten kennismaken met ons duurzame universum.”

Care IS vermogensbeheer

Genomineerd voor: Beste Vermogensbeheerder 2024

“We zijn ontzettend blij en trots dat Care IS Vermogensbeheer genomineerd is voor de Cashcow Awards in de categorie ‘Beste Vermogensbeheerder’. Deze nominatie is een prachtige erkenning van onze toewijding aan persoonlijke aanpak en begeleiding van onze cliënten. We zijn dankbaar voor de steun van de lezers van Cash Magazine, Cashcow.com en de leden van de beleggersclub Bull Up. Hun waardering voor onze visie en werkwijze motiveert ons om elke dag opnieuw het beste uit onszelf te halen.

We zijn trouw aan onze visie op persoonlijke aanpak en begeleiding. We geloven dat iedereen unieke financiële behoeftes heeft. Daarom stellen we voor elke cliënt een persoonlijk beleggingsplan op.

Het winnen van deze award zou een kroon op ons werk zijn en een enorme motivatie om onze cliënten in de toekomst nog beter te bedienen. We hopen dan ook dat u op ons stemt via cashcow.nl/awards.”

Ronald Schut
Bestuurder Care IS vermogensbeheer

DEGIRO

Genomineerd voor:

  • Cash Publieksprijs 2024
  • Cash Innovatieprijs 2024

“Wat een eer dat DEGIRO dit jaar voor de derde keer voor de cash publieksprijs en nu ook voor de innovatieprijs is genomineerd! Tevreden klanten, die met beleggen hun eigen financiële toekomst vormgeven, is immers waar we gelukkig van worden. Deze publieke waardering motiveert ons om voor hen het beste beleggingsplatform van Europa te blijven bouwen en ontwikkelen. Onze tarieven blijven scherp en we blijven educatie en informatie maken zodat beleggen voor iedereen toegankelijk is. Deze nominatie is al veel erkenning voor ons dagelijks werk, de prijzen winnen vinden we natuurlijk nog leuker!”

eToro

Genomineerd voor: Cash Innovatieprijs 2024

“We zijn dankbaar en trots om voor het derde jaar op rij genomineerd te zijn voor de Cash Innovatieprijs. Bij eToro werken we voortdurend aan het optimaliseren van ons platform om onze beleggers-community van 35 miljoen particuliere beleggers de beste ervaring te bieden. AI is een van de meest veelbelovende technologieën waar we ons momenteel op focussen om de gebruikerservaring en leerervaring te verbeteren en onze klantgerichte initiatieven uit te breiden.

eToro biedt gebruikers niet alleen een keuze aan beleggingsinstrumenten, maar ook een keuze aan beleggingsmethodes: rechtstreeks beleggen, beleggen in een van onze vele thematische Smart Portfolios, of een andere belegger kopiëren met de CopyTrading-functionaliteit. Ons platform is ontworpen om onze gebruikers de tools te bieden die ze nodig hebben om hun kennis en vermogen te laten groeien. Deze nominatie zien we als een erkenning van onze inspanningen, en we kijken uit naar de uitreiking!”

Fintessa Vermogensbeheer

Genomineerd voor: Beste Vermogensbeheerder 2024

“We zijn ontzettend blij dat we één van de genomineerden zijn voor de Cashcow Award voor Beste Vermogensbeheerder. Het is misschien dan wel iets eenvoudiger om te ‘scoren’ in tijden dat het goed gaat op de beurs, maar dan nog gaat het om het maken van de juiste keuzes. Dat is wat wij altijd proberen te doen voor onze cliënten. Zij hebben volop kunnen profiteren van de forse koersstijgingen die met name de Amerikaanse techgiganten hebben meegemaakt.

Door oog te blijven houden op de lange termijn vooruitzichten en ons niet van de wijs te laten brengen door de waan van de dag, laveren wij zo goed als mogelijk door de schommelingen in het beurssentiment. Het biedt onze cliënten rust en dat is precies wat je wil als je het beheer van (een deel van) je vermogen uit handen geeft. Het doet ons telkens weer goed om te merken dat dat gewaardeerd wordt.”

Martine Hafkamp
Algemeen directeur Fintessa Vermogensbeheer

ING

Genomineerd voor: de Cash Publieksprijs 2024

“ING is trots om genomineerd te zijn voor de Cashcow Publieksprijs 2024, als beste aanbieder van beleggingsproducten. Een mooi signaal dat we goed op de kaart staan bij de particuliere belegger.

We durven dan ook wel te stellen dat we voor iedere particuliere belegger een mooi product in ons palet hebben. Zoals Zelf op de Beurs, waar we onlangs nog twee eigen fondsen aan hebben toegevoegd: het ING Wereldwijd Gespreid Aandelenfonds en het ING Wereldwijd Gespreid Obligatiefonds. Voor beleggers die voor gemak kiezen, hebben wij Eenvoudig Beleggen. In Vermogensbeheer presteren onze 5 strategieën beter dan onze concurrenten en de benchmark. En tot slot voegden we dit jaar ook Private Markets toe, wat onze klanten ook buiten de beurs interessante beleggingsmogelijkheden biedt.

Dank voor de nominatie en stem op ING voor de Cashcow Publieksprijs 2024.”

OHV Vermogensbeheer

Genomineerd voor: Cash award Beste Vermogensbeheerder 2024

“Goed zorgen voor andermans kapitaal is onze missie. Dat doe je niet een week of een maand maar jarenlang, zodat de klant zijn doelen kan bereiken. De collega’s van OHV Vermogensbeheer spannen zich dagelijks in om de financiële doelstellingen van hun klanten te bereiken. Tegenwoordig kun je via OHV ook impact maken op andere terreinen, bijvoorbeeld in het Nederlandse MKB en middels social finance, en is niet alleen het financieel rendement van belang.

Wij zijn als organisatie non stop in ontwikkeling, wij passen ons aan aan de wensen van de klant en de maatschappij. Mede daarom bestaan wij al 92 jaar en zijn wij trots ook dít jaar weer genomineerd te zijn als beste vermogensbeheerder in Nederland.”

Trustus Vermogensbeheer

Genomineerd voor: Beste Vermogensbeheerder 2024

“In de afgelopen jaren heeft Trustus Vermogensbeheer een stevige groei doorgemaakt. Wij zijn ervan overtuigd dat wij, juist dankzij deze groei, onze cliënten een bredere en betere dienstverlening kunnen bieden. Trustus Vermogensbeheer richt zich op een verantwoorde vermogensopbouw voor haar relaties. De oplossingen die wij bieden, bestaan uit dienstverlening op het gebied van Vermogensbeheer, Beheerd Beleggen en Lijfrentes.

Het is fantastisch om te zien dat onze inspanningen worden beloond in het jaarlijkse Cash Groot Beleggersonderzoek. De top 5-nominatie voor de Cashcow Award in de categorie “Beste Vermogensbeheerder” werd hier dan ook enthousiast onthaald.

Uiteraard hopen wij in de finale weer op de steun van onze stemmers.”

Wytze Riemersma
Algemeen Directeur Trustus Vermogensbeheer

VanEck

Genomineerd voor: Cash ETF-prijs 2024

“Het wordt inmiddels bijna een traditie, maar namens VanEck ben ik dit jaar toch weer blij verrast met de nominatie voor een Cashcow Award, en wel de Cash ETF-prijs, fantastisch nieuws! We zijn zoals altijd erg blij met, en trots op, deze nominatie. Met name feit dat de prijs uiteindelijk wordt toegekend door de lezers/bezoekers van Cashcow vinden we daarbij een grote eer. Als aanbieder van beleggingsproducten met extra aandacht voor de retail belegger, is een publieksprijs als deze voor ons team extra waardevol.

We hopen dat de beleggers ook dit jaar weer op ons zullen stemmen, en daarmee hun vertrouwen en waardering voor onze producten en dienstverlening uitspreken. Veel dank namens het hele team van VanEck ETFs!”

Wierda Vermogensbeheer

Genomineerd voor: Cash award Beste Vermogensbeheerder 2024

“Het is een eer genomineerd te zijn voor een CashCow Award. Ik beschouw de nominatie als blijk van waardering voor het hele team dat zich inspant voor een gezamenlijk doel; het leveren van klantwaarde.

Hoewel klantwaarde natuurlijk een hol begrip kan zijn en op vele manieren geïnterpreteerd kan worden, is de betekenis die Wierda Vermogensbeheer eraan geeft helder. Het is een combinatie van omgang, vertrouwen, respect, kennis,  rendement en transparantie. Doen wat je zegt, en duidelijke focus.

Onze jarenlange relaties met onze cliënten zijn een resultaat van de inspanningen van het team. Ik beschouw de nominatie als het eerste doel. Het tweede doel is de overwinning en de uiteindelijke ontvangst van de CashCow Award. Ik dank de stemmers die ons daaraan helpen!”

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op 'Accepteren' hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten