Reacties genomineerden Cashcow Awards

Reacties genomineerden Cashcow Awards

Onderstaand vindt u de reacties van de genomineerde partijen de Cashcow Awards 2021: de Publieksprijs, de Innovatieprijs, de ETF-prijs en Beste Vermogensbeheerder 2021. Let op: u kunt nog stemmen voor uw favoriete financials tot en met zaterdag 17 april 2021 (12.00 uur) en wel hier.

ABN AMRO

Genomineerd voor: de Cash Publieksprijs 2021

“Toen wij niet zo lang geleden de Cashcow Publieksprijs 2020 in ontvangst mochten nemen, waren wij daar heel erg blij mee. Dat wij nu opnieuw genomineerd zijn ervaren wij als een groot compliment van onze klanten. Het geeft ons vertrouwen om de ingeslagen weg te vervolgen.

Recent hebben wij in een enquête gevolgd door een webinar onze klanten aan het woord gelaten over hoe zij onze (duurzame) dienstverlening ervaren. Vanzelfsprekend komen daar zaken uit die beter kunnen en moeten. Vooral maatwerk in communicatie is veel genoemd en staat nu hoog op onze agenda. Tegelijkertijd hebben wij naar aanleiding hiervan ook veel complimenten in ontvangst mogen nemen. Klanten waarderen onze openheid en het continue streven de dienstverlening te verbeteren. Wij zien onze nominatie voor de Cashcow Award 2021 als een uiting van vertrouwen.

We zijn er echter nog niet. Een nominatie is heel mooi maar een daadwerkelijke prijs is het echte bewijs dat klanten onze inspanningen waarderen. Stemmen dus op ABN AMRO!

Jan Willem Hofland
Hoofd Investment Centre Nederland bij ABN AMRO MeesPierson

ACTIAM

Genomineerd voor: de Cash Publieksprijs 2021

“De holistische en toekomstgerichte aanpak waarmee ACTIAM bedrijven en landen wil stimuleren zich voor te bereiden op de transitie naar een duurzame samenleving, is beloond met een nominatie voor de Cash Publieksprijs. ACTIAM stelt meetbare doelen, zoals waterneutraal zijn in 2030 en geen ontbossing of verlies van biodiversiteit. Deze doelen gelden voor het totaal beheerd vermogen van ACTIAM.

De nominatie voor deze Cash Publieksprijs is een stimulans voor organisaties om de lat voor duurzaam beleggen continue hoger te leggen. Deze nominatie is dan ook een mooie erkenning voor ons onderscheidende duurzaam beleggingsbeleid. Door een toekomstgerichte benadering gericht op financieel-materiële risico’s en kansen maken wij de weg vrij naar een duurzame samenleving. Financieel en sociaal rendement gaan hierbij hand in hand.”

Bart Mantje
Head of Wholesale Distribution ACTIAM

BinckBank

Genomineerd voor:

  • De Cash Publieksprijs 2021
  • De Cash Innovatieprijs 2021

Reactie nominatie Cash Publieksprijs

“Beste beleggers en beste lezers van Cashcow,

We zijn trots dat we als BinckBank zijn genomineerd voor de Cash Publieksprijs.

Niet alleen gebeurde er het afgelopen jaar van alles op de financiële markten, maar het was ook een jaar van ongekende drukte bij de bank. Met een recordaantal van 70.000 nieuwe klanten en vele duizenden vragen voor onze klantenservice.

Met de inzet van iedereen is het gelukkig goed gelukt deze nieuwe – en bestaande – klanten op weg te helpen met hun beleggingen. Want behalve dat we blijven innoveren in onze platformen is voor ons een optimale service en bereikbaarheid essentieel.

Daarom zijn we blij dat niet uit alleen uit onderzoeken blijkt dat onze dienstverlening hoog scoort, maar dat ook het beleggend publiek dit waardeert middels deze nominatie.

Met de aanstaande overstap van BinckBank-klanten naar het platform van Saxo Bank zijn wij er alleen nog maar extra op gebrand om ook de komende jaren onze platformen en dienstverlening op een zeer hoog – en liefst nog hoger – peil te houden.

Een stem op BinckBank en deze mooie publieksprijs zou daarbij een prachtige ondersteuning zijn!”

Suzanne Liefting
Manager Marketing & Sales BinckBank

Reactie nominatie Cash Innovatieprijs

“Beste beleggers en beste lezers van Cashcow,

BinckBank is verheugd met nominatie voor de Cash Innovatieprijs.

In de snel veranderende wereld van online beleggen, beleggingsapps en razendsnel bewegende markten en koersen is het voor beleggers van cruciaal belang dat ze over de beste – en betrouwbare – tools kunnen beschikken.

Daarom zijn we er niet alleen trots op dat onze systemen en platformen tijdens het hectische coronajaar ons en onze klanten geen moment in de steek hebben gelaten, maar dat we tegelijk zelfs zijn blijven innoveren.

2021 wordt daarbij opnieuw een spannend jaar, wanneer we onze klanten zullen gaan overzetten naar het Saxo Bank-platform. Een grote operatie, maar met als eindresultaat een nog beter en nog geavanceerder handelsplatform. Met nog meer overzichten en nog meer beleggingsmogelijkheden.

Een stem op BinckBank voor de Cash Innovatieprijs zou dat nogmaals extra onderstrepen.”

Suzanne Liefting
Manager Marketing & Sales BinckBank

BUX

Genomineerd voor: de Cash Innovatieprijs 2021

“We zijn erg vereerd om genomineerd te zijn voor de Cashcow Innovation Award. 1,5 jaar geleden hebben we BUX Zero gelanceerd, een app waarmee je kan beleggen zonder dat je commissie betaald. Inmiddels hebben meer dan 400,000 mensen uit zowel Nederland als België en andere Europese landen, een rekening geopend bij BUX Zero. Bij BUX Zero kun je meer dan alleen beleggen zonder commissie te betalen. Het is een zeer gebruiksvriendelijke app, en ook staan je geld en effecten bij onze partner ABN Amro Clearing Bank. Wat BUX Zero uniek maakt is een combinatie van geen commissie, een gebruiksvriendelijke app en de veiligheid van een bank. Wij kijken er naar uit om de dit jaar nog meer beleggers te mogen verwelkomen die bouwen aan een betere financiële toekomst met BUX Zero.”

Nick Bortot
CEO & oprichter BUX

Care IS

Genomineerd voor: de Cash award Beste Vermogensbeheerder 2021

“Wij zijn ontzettend trots dat Care IS vermogensbeheer is genomineerd voor een Cashcow Award in de categorie ‘Beste Vermogensbeheerder’! De afgelopen periode was uitdagend. Voor ons was dit een mooie kans om ons te onderscheiden. We zijn daarom blij dat de lezers van het Cash magazine en Cashcow.nl ons hebben genomineerd.

Met een team van 12 enthousiaste medewerkers combineren we ruim 200 jaar beleggingservaring om iedere klant te helpen aan een beter beleggingsresultaat. Persoonlijke begeleiding en vermogensbehoud staan hierbij voorop.”

Care IS

Fintessa Vermogensbeheer

Genomineerd voor:  de Cash award Beste Vermogensbeheerder 2021

“Supertrots zijn mijn collega’s en ik dat wij een van de genomineerden zijn voor de Cashcow Award voor Beste Vermogensbeheerder. Wie had na de coronadip van vorig jaar kunnen denken dat het sentiment op de beurzen zo snel zou draaien en zo positief zou worden? Voor onze cliënten hebben we zo goed mogelijk door de beursgolven heen gelaveerd en ervoor gezorgd dat zij het jaar mooi in de plus hebben afgesloten. Het is heel fijn dat ons fundamentele en consequente beleggingsbeleid niet alleen wordt opgemerkt maar ook zo gewaardeerd. Een eventuele daadwerkelijke winst van de Cashcow Award zou de kroon op ons werk betekenen, maar ook met de nominatie zijn we al heel blij.”

Martine Hafkamp
Algemeen directeur en senior vermogensbeheerder Fintessa Vermogensbeheer

OHV Vermogensbeheer

Genomineerd voor: de Cash award Beste Vermogensbeheerder 2021

“Beste stemmer,

Wij zijn verheugd met de nominatie voor ‘Beste Vermogensbeheerder 2020’! OHV Vermogensbeheer bedankt de lezers van Cash magazine, Cashcow.nl en de leden van de beleggersclub Bull Up voor het uitbrengen van hun stem op OHV Vermogensbeheer. Door deze nominatie maken wij ook dit jaar weer kans op de prestigieuze ‘Cashcow Award’ in de categorie ‘Beste Vermogensbeheerder’.

Uit deze nominatie spreekt het vertrouwen in onze dienstverlening en geeft een bevestiging van onze zichtbaarheid bij de lezers. Door jaarlijks samen te werken met Cash kunnen wij in contact komen met onze doelgroep zowel online (BeleggersFair Kennisupdate) als fysiek (De jaarlijkse  Beleggersfair).

Uiteraard hopen wij de prijs tijdens de uitreiking van de awards te winnen!”

Het Team van OHV Vermogensbeheer

VanEck

Genomineerd voor:

  • De Cash ETF-prijs 2021
  • De Cash Innovatieprijs 2021

“Afgelopen week bereikte mij het volgende nieuws; U behoort tot de genomineerden voor de Cashcow Award – Cash Innovatieprijs en Cash ETF prijs – Proficiat! Niet 1, maar zelfs 2 nominaties dit jaar, daar ben ik, en al mijn collega’s bij VanEck, uiteraard erg trots op! Erg leuk dat onze missie om de best mogelijke beleggingsproducten te maken, ook dit jaar op deze manier wordt beloond.

We zijn de lezers van Cash magazine, Cashcow.nl en de leden van de beleggersclub Bull Up die ons hun stem (hebben ge)geven erg dankbaar en hopen dat we in april ook daadwerkelijk 1 (of misschien wel 2) Cashcow Awards in ontvangst mogen nemen.

Of dat zo is, ziet u als de winnaars van de Cashcow Awards bekend worden gemaakt tijdens de online editie van de BeleggersFair Kennis Update op vrijdag 23 april.”

Martijn Rozemuller
Managing director VanEck

Van Lieshout & Partners

Genomineerd voor: de Cash award Beste Vermogensbeheerder 2021

“Wij zijn enorm vereerd met wederom een nominatie voor de Cashcow Award Beste Vermogensbeheerder.

We leven in bijzondere tijden, waarin bijzondere maatregelen genomen (moeten) worden. Het Coronavirus en de daarop volgende lockdowns zorgden er voor dat wereldwijd de beurzen onderuit gingen. De daarop volgende stimuleringen van overheden en centrale banken zorgden voor een fors herstel op de beurs. Als actieve vermogensbeheerder, waarbij risicomanagement hoog in het vaandel staat, hebben wij in dit soort uitdagende markten een mooi rendement weten te behalen. Zo steeg vorig jaar onze aandelenportefeuille na aftrek van alle kosten met meer dan 10%.

Deze nominatie was echter niet mogelijk geweest zonder het geweldige team dat werkzaam is binnen Van Lieshout & Partners. Mensen met veel ervaring die helpen dat de juiste beleggingsbeslissingen worden genomen en er voor zorgen dat de portefeuille aansluit bij de wensen en doelstellingen van de klant. Zo kunnen wij al onze klanten daadwerkelijk maatwerk bieden.

Hoewel wij bijzonder trots zijn op deze nominatie, zouden wij het natuurlijk waarderen als u de moeite zou willen nemen om op Van Lieshout & Partners te stemmen. Heel veel dank alvast!”

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op 'Accepteren' hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten