Reacties genomineerden Cashcow Awards

Reacties genomineerden Cashcow Awards

Onderstaand vindt u de reacties van de genomineerde partijen de Cashcow Awards 2021: de beste broker, de beste aanbieder van structured products, de beste aanbieder van duurzame producten, de beste aanbieder van beleggingsproducten in vastgoed, de beste beleggingsexpert, het beste crowdfundplatform, de beste online vermogensbeheerder, de beste aanbieder impactbeleggen, het beste Nederlandse Cryptofonds en de beste Crypto Broker. Let op: u kunt nog stemmen voor uw favoriete financials tot en met zaterdag 9 oktober 2021 (12.00 uur) en wel hier.

ABN AMRO

Genomineerd voor:

  • Beste Broker 2021
  • Beste aanbieder van duurzame producten 2021
  • Beste aanbieder impactbeleggen 2021

Toen wij niet zo lang geleden de Cashcow Publieksprijs 2021 in ontvangst mochten nemen, waren wij daar heel erg blij mee. Dat wij nu wederom genomineerd zijn ervaren wij als een groot compliment van onze klanten. Het geeft ons vertrouwen om de ingeslagen weg te vervolgen en onze beleggingsdienstverlening te blijven verbeteren.

Recent hebben wij in een enquête gevolgd door een webinar onze klanten aan het woord gelaten over hoe zij onze (duurzame) dienstverlening ervaren. Vanzelfsprekend komen daar zaken uit die beter kunnen en moeten. Vooral maatwerk in communicatie is veel genoemd en staat nu hoog op onze agenda. Tegelijkertijd hebben wij naar aanleiding hiervan ook veel complimenten in ontvangst mogen nemen. Klanten waarderen onze openheid en het continue streven de dienstverlening te verbeteren. Wij zien onze nominatie voor de Cashcow Award 2021 als een uiting van vertrouwen.

We zijn er echter nog niet. Een nominatie is heel mooi maar een daadwerkelijke prijs is het echte bewijs dat klanten onze inspanningen waarderen. Stemmen dus op ABN AMRO!

ACTIAM

Genomineerd voor:

  • Beste aanbieder van duurzame producten 2021
  • Beste aanbieder impactbeleggen 2021

“De holistische en toekomstgerichte aanpak waarmee ACTIAM bedrijven en landen stimuleert zich voor te bereiden op de transitie naar een duurzame samenleving, is beloond met maar liefst twee nominaties: “Beste aanbieder van duurzame producten” en “Beste aanbieder impactbeleggen”. Daarnaast maakt ACTIAM-collega Corné van Zeijl kans om uitgeroepen te worden tot “Beste beleggingsexpert”. Een fantastische erkenning van onze toonaangevende positie op het gebied van duurzaam beleggen en impact investing!

ACTIAM stelt meetbare doelen, zoals waterneutraal zijn in 2030 en geen ontbossing of verlies van biodiversiteit. Deze doelen gelden voor het totaal beheerd vermogen van ACTIAM. Ook maken wij impact beleggen schaalbaar. Deze nominaties zijn een stimulans om continue de lat hoger te leggen en om te blijven innoveren. Door een benadering gericht op zowel financieel-materiële risico’s als kansen maken wij de weg vrij naar een duurzame samenleving. Zo gaan financieel en sociaal rendement hand in hand.”

Annexum

Genomineerd voor:  Beste aanbieder van beleggingsproducten in vastgoed 2021

Reacties genomineerden Cashcow Awards“Het is geweldig nieuws dat Annexum wederom genomineerd is voor de Cashcow Award voor ‘Beste Aanbieder Beleggingsproducten in Vastgoed’. Annexum heeft, als een van de weinige aanbieders, een brede portefeuille verdeeld over diverse marktsegmenten. Met ruim 5.000 actieve beleggers en meer dan 20 jaar ervaring is Annexum toonaangevend in de markt voor particuliere beleggers.

Als het ons lukt om net als in 2017 de Cashcow Award te winnen dan is dat een ode aan onze klanten. Het is het resultaat van alle inspanningen van het hele team waarbij transparantie en een persoonlijke benadering altijd centraal staan. De erkenning van beleggers en investeerders op onze vastgoedbeleggingsproducten is iets om trots op te zijn!”

Huib Boissevain
CEO Annexum

Bitcoin Meester

Genomineerd voor: Beste Crypto Broker 2021

“Namens het hele team van Bitcoin Meester veel dank voor de nominatie voor Beste Crypto Broker 2021. Sinds 2017 is ons doel om het handelen in crypto’s voor iedereen toegankelijk te maken. Met software, die het gemakkelijk maakt  om orders te plaatsen en je portefeuille up to date te houden. En een klantenservice die klanten daadwerkelijk service geeft. We staan elke dag klaar om snel antwoord te geven op alle vragen, in gewoon Nederlands, en vanuit  Nederland.

We zijn dan ook trots dat Bitcoin Meester de hoogste waardering voor klantenservice heeft van alle Nederlandse brokers. Wij denken dat dit ons positief onderscheid van de andere nominaties – en hopen dan ook op een verzilvering van deze nominatie! Nogmaals veel dank voor de nominatie!”

Bitvavo

Genomineerd voor: Beste Crypto Broker 2021

“Het is geweldig om te zien dat Bitvavo dit jaar is genomineerd voor de Cashcow Awards in de categorie Beste Crypto Broker. Het afgelopen jaar is onze branche enorm hard gegroeid en we zien de populariteit in cryptocurrency flink toenemen.

Investeerders wereldwijd zien cryptocurrency als nieuwe asset class en de markt wordt in alle opzichten volwassen. Dit heeft positief voor Bitvavo uitgepakt en wij groeien ook hard door. We zijn blij met alle nieuwe klanten die we hebben mogen verwelkomen op ons platform. Op dit moment zijn er 1 miljoen investeerders die met Bitvavo hun financiële doelen willen bereiken. We zijn een Nederlands bedrijf en maken digitale valuta toegankelijk voor alle Europeanen. Dit blijven wij doen met lage kosten, veel gebruiksgemak en een groot aanbod van digitale valuta.

We hopen uiteraard dat veel mensen op Bitvavo zullen stemmen en zien de uitslag dan ook met gezonde spanning tegemoet. We kijken ernaar uit om iedereen te ontmoeten in de Beurs van Berlage op 15 oktober a.s.”

Blockchain Traders

Genomineerd voor: Beste Nederlandse Cryptofonds 2021

“Wij zijn zeer vereerd met onze nominatie voor de CashCow Award 2021. Sinds 2018 zijn wij hard aan het werk om voor vermogende particulieren en bedrijven op een betrouwbare en persoonlijke wijze vooruitstrevende resultaten te behalen in de snel ontwikkelende cryptocurrency markt. Ons team breidt zich steeds meer uit en ook ons fondsaanbod wordt dit jaar uitgebreid.

Naast BlockchainTraders Fonds A dat meegroeit met de cryptocurrency markt, lanceren wij deze maand ook het BlockchainTraders Liquidity Fund. Dit fonds heeft een marktneutrale strategie met lage risico’s. Kortom, wij blijven hard werken aan ons productaanbod in deze steeds professionelere markt. De CashCow nominatie is daarom een leuke kroon op ons werk.”

BNP Paribas Markets

Genomineerd voor: Beste aanbieder van structured products 2021

“Wederom zijn wij genomineerd voor de Cashcow Award. Dit zou niet mogelijk zijn zonder de loyaliteit van onze klanten, distributienetwerk en partners. Dank aan hen voor dit mooie resultaat.”

BUX

Genomineerd voor: Beste broker 2021

“We zijn erg vereerd om genomineerd te zijn voor de Cashcow Best Broker Award. Twee jaar geleden hebben we BUX Zero, Europa’s snelst groeiende mobiele broker, gelanceerd. BUX Zero is een toegankelijke app waarmee je kan beleggen zonder dat je commissie betaald. Inmiddels hebben bijna 600,000 mensen uit zowel Nederland als België en andere Europese landen een rekening geopend bij BUX Zero.

Vanwege extreem lage spaarrentes, alsmaar hogere huizenprijzen en onhoudbare pensioenstelsels is beleggen voor velen een essentieel onderdeel geworden om een betere financiële toekomst op te bouwen. Wat BUX Zero uniek maakt is een combinatie van geen commissie, een gebruiksvriendelijke app en het aanbod van verschillende educatieve elementen waar beginnende beleggers meer over beleggen kunnen leren. Zo kan iedereen die meer met zijn geld wilt doen het opbouwen van een betere financiële toekomst in eigen hand nemen.

Corné van Zeijl

Genomineerd voor: Beste beleggingsexpert 2021

“Dagelijks ben ik bezig om zoveel mogelijk informatie te verkrijgen. Maar informatie verkrijgen is niet het doel. De vraag is wat je er mee doet. Vanzelfsprekend gebruiken wij de ACTIAM die informatie om onze beleggingsbeslissingen zo goed mogelijk te maken. Ik deel deze informatie ook graag met particuliere beleggers op sociale media. Zodat ook zij een zo goed mogelijke beslissing kunnen maken. Uiteindelijk moeten ze dat zelf doen. De hoeveelheid informatie is tegenwoordig geen probleem, de kwaliteit wel.”

Corné van Zeijl
Econoom / beleggingsstrateeg bij ACTIAM

CORUM Investments

Genomineerd voor: Beste aanbieder van beleggingsproducten in vastgoed 2021

“We zijn hartstikke trots dat wij dit jaar wederom zijn genomineerd voor de award van Beste aanbieder van beleggingsproducten in vastgoed. Wij willen de lezers van Cash, Cashcow.nl en de leden van de Bull Up beleggersclub zeer bedanken voor de nominatie.

Wij bemerkten in 2020 al een groeiende interesse in vastgoedbeleggingsfondsen ten opzichte van het voorgaande jaar, en die stijgende lijn zette zich in 2021 door. We hebben dan ook veel nieuwe aandeelhouders bij CORUM Investments mogen verwelkomen. Voor een belangrijk deel is dit te danken aan onze strategie, die ondanks de Coronacrisis ongewijzigd is gebleven: geografische (internationale) & sectorale spreiding van het vastgoed, langetermijnrelaties met onze huurders en transparantie, in alles wat wij doen. Juist tijdens de Coronacrisis zijn deze pilaren van ongelooflijke waarde gebleken. Hierdoor hebben we onze aandeelhouders dit jaar opnieuw elke maand dividend uit kunnen keren en is de verwachting dat we voor 2021 wederom onze jaarrendementsdoelstellingen gaan halen.

We hopen natuurlijk dat we de Award voor de tweede keer op rij in ontvangst mogen nemen, dus stem vooral op CORUM Investments! Nogmaals bedankt en tot in de Beurs van Berlage!”

DEGIRO

Genomineerd voor: Beste broker 2021

“Dank voor deze eervolle nominatie! Aangezien deze afkomstig is van leden van Bull Up, motiveert dit ons extra om te blijven innoveren en onze diensten continu te verbeteren. Wij zijn gevleid dit jaar weer aanspraak te maken op deze award en kijken uit naar de BeleggersFair 2021.”

eToro

Genomineerd voor:

  • Beste aanbieder van structured products 2021
  • Beste Crypto Broker 2021

“Het is voor eToro een grote eer om voor het eerst genomineerd te zijn voor de CashCow Award. We zien dit als een erkenning voor onze activiteiten in Nederland, waar we de afgelopen jaren hard hebben gewerkt aan het uitbouwen van eToro tot het Multi-asset investeringsplatform dat we nu zijn.

Een prijs voor en door particuliere beleggers zoals een CashCow Award sluit perfect aan bij onze doelstelling: beleggen toegankelijk maken voor iedereen en een brug slaan tussen de traditionele en de nieuwe financiële wereld. We bieden onze gebruikers bijvoorbeeld traditionele aandelen en ETF’s aan, maar zijn ook vooruitstrevend in initiatieven die innovatie in de financiële sector aanjagen, zoals cryptovaluta. Als sociaal platform met een actieve community van meer dan 23 miljoen gebruikers wereldwijd hebben wij als doel een gebruiksvriendelijke en transparante omgeving te creëren waarin beleggers worden gestimuleerd kennis en ervaring met elkaar uit te wisselen.”

Geldvoorelkaar.nl

Genomineerd voor: Beste crowdfundplatform 2021

“Wat een eer dat wij, Geldvoorelkaar.nl, zijn genomineerd in de categorie: Beste Crowdfundplatform. Het hele team van Geldvoorelkaar.nl werkt er elke dag erg hard aan om voor u het beste crowdfundplatform neer te zetten. Niet voor niets ontvingen we recent de 300.000ste investering op op ons platform, is er al voor bijna 300 miljoen euro gefinancierd en zijn er meer dan 10 miljoen uitbetalingen verwerkt voor investeerders.

De kwaliteit van ons platform vertaalt zich in een prima netto rendement voor investeerders van 4,27% per jaar. Kwaliteit, transparantie en gebruiksgemak van ons platform zijn de belangrijkste zaken waar de pionier van crowdfunding in Nederland u van dienst kan zijn.

De Cash Cow Award winnen zou de kers op de taart zijn en een geweldige stimulans om voor u te blijven innoveren. Alvast bedankt voor uw stem en nogmaals dank voor uw vertrouwen in ons platform.”

Icoinic Capital

Genomineerd voor: Beste Nederlandse Cryptofonds

“Wij van Icoinic Capital vinden het een voorrecht om voor de derde keer op rij genomineerd te worden voor de CashCow Awards. Wij hopen dat iedereen met hetzelfde vertrouwen weer op ons stemt! Een Reward winnen voor het beste Nederlandse Cryptofonds in deze tijd van de cryptomarkten, waarin de markt aan het reguleren is, zou een enorm compliment zijn. Wij streven naar een veilige en eenvoudige manier om te beleggen in de crypto-activa markten door het verstrekken van een divers aanbod van professionele, en vertrouwde crypto-activa beleggingsfondsen. Het overbruggen van de investeringsinfrastructuur tussen geavanceerde crypto-activa beleggingsstrategieën en traditionele beleggers die hun beleggingsportefeuilles in het financiële digitale tijdperk willen brengen.. We hopen net als in 2019 en 2020 weer met de CashCow Award naar huis te gaan! VOTE ICOINIC CAPITAL!”

IG

Genomineerd voor: Beste broker 2021

John Beijer

Genomineerd voor: Beste beleggingsexpert 2021

“Ik ben er enorm trots dat ik maar liefst voor het derde keer genomineerd ben voor de prestigieuze Cashcow Awards van Beste beleggingsexpert. Ik wil nu al iedereen bedanken die voor mij gestemd heeft in de voorronden en nu hoop ik samen met uw stem de laatste stap te maken om op 15 oktober tijdens de BeleggersFair 2021 in de Beurs van Berlage te Amsterdam deze zeer vel begeerde award mogen te gaan winnen.

Wij bemerken de laatste jaren een snel groeiende interesse in onze algoritmes en in onze heldere uitleg over de financiële markten en die stijgende lijn zette zich in 2021 door. Wij proberen zo helder mogelijk uitleg te geven van wat er op de financiële markten gebeurt, wat er verwacht mag worden en hoe we daarop kunnen inspelen.

Ik werk tijdens de BeleggersFair mee aan de talkshow: Beleggen in het zicht van een mogelijk bloedbad, deze start om 12.35 uur en i.s.m. met Société Générale geven wij een masterclass Rendement maken en risico’s beperken in 2022. Deze start om 13.00 uur.

Ik ben gevleid dit jaar weer aanspraak te maken op deze award en kijk uit naar de BeleggersFair 2021.”

John Beijer
Analist BeursPro

LiteBit

Genomineerd voor: Beste Crypto Broker 2021

“Wauw! Wij zijn enorm trots dat wij maar liefst voor het derde jaar op rij zijn genomineerd voor Beste Crypto Broker. Een nominatie die wij de afgelopen twee jaar in winst om hebben weten te zetten dankzij de stemmen van het publiek. Onze doelstelling om de meest betrouwbare Europese crypto broker te blijven, laat zich vertalen naar persoonlijke aandacht voor onze gebruikers en een 24/7 inzet door ons hele team. We blijven inzetten op een veilig en gebruiksvriendelijk platform dat door blijft groeien en ook dit jaar hebben we mooie stappen kunnen zetten.

Onze gebruikers weten natuurlijk precies waarom wij al twee keer hebben gewonnen en wij zijn ontzettend dankbaar voor deze mooie erkenning, maar het doel is nu natuurlijk 3x goud! Stem daarom op LiteBit als ‘Beste Crypto Broker’ van 2021, zodat steeds meer mensen ons prachtige platform leren kennen.”

Martine Hafkamp

Genomineerd voor: Beste beleggingsexpert 2021

“Het is en blijft een eer en een groot compliment als je een van de vijf genomineerden voor een prijs blijkt te zijn en dan helemaal als dat de Cashcow Award voor beste beleggingsexpert is. Eigenlijk is dat al een prijs op zich. Het betekent namelijk dat heel veel mensen de moeite hebben genomen om op je te stemmen en dat je al heel veel andere deskundigen achter je hebt gelaten.

Juist nu zijn het uitdagende tijden en is het extra belangrijk dat je voor je cliënten de rust kan bewaren om hen door de onrust en alle ruis daar omheen te leiden. Wat dat betreft ben je net een kapitein die probeert zo goed mogelijk tussen de golven heen te laveren om veilig de haven te bereiken. Dat kan alleen als je duidelijk je doel voor ogen hebt en op tijd kan bijsturen als dat nodig is. Het is fijn dat dat gewaardeerd wordt.”

Martine Hafkamp
Algemeen directeur Fintessa Vermogensbeheer

Meerdervoort

Genomineerd voor: beste aanbieder van beleggingsproducten in vastgoed

“We zijn heel erg vereerd dat wij als Meerdervoort genomineerd zijn voor de Cashcow Award  in de categorie ‘Beste Aanbieder Beleggingsproducten in Vastgoed’. Dat we ons binnen korte tijd hebben weten te vestigen tussen zulke grote namen binnen ons vakgebied maakt mijzelf, en de rest van het team bij Meerdervoort supertrots.

Deze nominatie is niet alleen een mooie erkenning voor onze unieke beleggingsportefeuille. Het spreekt ook van vertrouwen van onze relaties in onze missie. En het daagt ons uit om in de toekomst nog betere beleggingsproducten te ontwikkelen.

Met de nominatie alleen al zijn we  enorm blij,  maar natuurlijk zou het helemaal fantastisch zijn als u op ons stemt. Veel dank alvast!”

Wijnand Groenen
Commercieel Directeur Meerdervoort

Mercury Redstone

Genomineerd voor: Beste Nederlandse Cryptofonds 2021

“Wij zijn bijzonder vereerd met deze nominatie. Maar eerlijk is eerlijk: we doen ook wel iets unieks voor retail-beleggers die op een deskundige en betrouwbare manier willen beleggen in crypto-assets. Indexbeleggen in crypto-assets was tot voor kort slechts mogelijk voor beleggingen vanaf 100.000 euro. In samenwerking met handelsplatform Kraken maken wij deze dienst nu voor kleinere beleggers (vanaf 2.500 euro) toegankelijk.

Wij doen dit bovendien tegen de laagste kosten in de markt. We berekenen géén in- of uitstapkosten en géén prestatie- of bewaarvergoeding. Hierdoor is het nettorendement van indexbeleggen bij Mercury Redstone doorgaans hoger dan dat van de meeste actieve beleggingsstrategieën.”

Nationale-Nederlanden

Genomineerd voor: Beste online vermogensbeheerder 2021

Reacties genomineerden Cashcow Awards“Als directeur Vermogensbeheer bij Nationale-Nederlanden Bank ben ik blij en vereerd dat de lezers en leden van Cashcow.nl, Cash en Bull Up ons ook dit jaar hebben genomineerd voor de CashCow Award ‘beste online vermogensbeheerder’.

Met Beheerd Beleggen nemen we onze klanten graag het werk uit handen en beleggen we voor hen op een manier die bij ze past. Ons ervaren team van beleggingsexperts monitort de beleggingen continu en past deze wanneer nodig aan. Het is fijn dat dat wordt herkend en gewaardeerd. Ik nodig iedereen uit om zijn stem uit te brengen en hoop u te kunnen begroeten op de BeleggersFair 2021.”

Michel Engbers
Directeur Vermogensbeheer Nationale-Nederlanden

Nico Bakker

Genomineerd voor: Beste beleggingsexpert 2021

“Wat geweldig dat ik wederom ben genomineerd voor een Cashcow Award als beste beleggingsexpert. Ik zie dit als waardering voor mijn werkzaamheden en inspanningen als beleggerscoach voor actieve doe-het-zelf beleggers. Ik begeleid en inspireer hen met technische analyse in het algemeen en Dashboard Beleggen in het bijzonder. Dagelijks vele TA coachings, mededelingen, analyses en vele tweets (TheDailyTurbo) om hen kansen en bedreigingen in de markt aan te reiken. Vergeet mijn webinars ook niet en de wekelijkse nieuwsbrief Chart Navigator. Dat vele beleggers dit alles waarderen blijkt wel uit de nominatie en dat doet mij goed. Ga naar mijn website www.nicoprbakker.nl om alle ins en outs van mijn coaching praktijk te aanschouwen.”

Oneplanetcrowd

Genomineerd voor: beste crowdfundplatform 2021

Reacties genomineerden Cashcow Awards“Wij zijn trots op onze nominatie voor de prestigieuze Cashcow Awards in de categorie ‘beste crowdfunding platform’. Waarom Oneplanetcrowd? Wij bieden toekomstgerichte investeerders de mogelijkheid te investeren in duurzame en maatschappelijke ondernemingen met een aantrekkelijk financieel rendement. Alle ondernemingen op het platform van Oneplanetcrowd leveren een bijdrage aan één of meerdere Duurzame Ontwikkelingsdoelen (Sustainable Development Goals).

Onze proposities zijn uiteenlopend; zowel wat betreft type leningen, rendement en risico, als branche. Oneplanetcrowd is inmiddels een gevestigde naam als crowdfundingsplatform voor duurzame projecten op het gebied van energie (zon, wind en bio-energie), MKB, vastgoed, zorg en landbouw. Onze crowd heeft ondernemers gefinancierd zoals VanMoof e-bikes, Fairphone en Seepje.”

Société Générale

Genomineerd voor: Beste aanbieder van structured products 2021

“Société Générale is erg tevreden met de nominatie voor beste aanbieder van gestructureerde producten. Graag willen wij dan ook iedereen bedanken die voor ons gestemd heeft.

Société Générale geeft beursgenoteerde beleggingsproducten uit die verhandel kunnen worden via de beurs van Euronext en dit via verschillende Nederlandse banken en brokers. Het productaanbod omvat onder meer Warrants, Factors, Trackers, Certificaten en Notes. Ze zijn bedoeld voor de actieve doe-het-zelf belegger die een visie heeft op de markt.

Via de Société Générale Academy en het organiseren van events proberen wij samen met onze partners de werking van onze beursproducten zo goed mogelijk uit te leggen én beleggers van de nodige inspiratie te voorzien. Zo is Société Générale op vrijdag 15 oktober aanwezig op de BeleggersFair 2021 met een informatiestand en organiseert ze onder meer een masterclass.

Samen met uw feedback kunnen wij het productaanbod, de informatievoorziening en de dienstverlening van Société Générale blijven verbeteren. Graag ontvangen wij dan ook uw stem voor de Cashcow award!”

SynVest

Genomineerd voor: Beste aanbieder van beleggingsproducten in vastgoed 2021

“Ik bedank graag de lezers van Cash, Cashcow.nl en de leden van beleggersclub Bull Up dat SynVest wederom is genomineerd voor de beste aanbieder van beleggingsproducten in vastgoed. Het is mooi om de erkenning te krijgen die we ook van onze beleggers horen. In 2012 zijn we gestart met het vastgoedfonds dat belegt in Duitsland, het SynVest German RealEstate Fund, en in 2020 met het Nederlands vastgoedfonds, het SynVest Dutch RealEstate Fund.

We zijn hiermee de enige aanbieder van twee open – end beleggingsfondsen. Dit maakt beleggen in vastgoed voor onze beleggers laagdrempelig. Het minimale beleggingsbedrag is laag (vanaf 100,- per maand) en toetreden, later bijstorten of juist een deel of geheel uitstappen is mogelijk. Dit blijkt in een duidelijke behoefte bij beleggers te voorzien. Voor onze asset managers is deze structuur ook waardevol want het geeft ons de mogelijkheid te investeren in de portefeuille en actief te reageren op veranderende marktomstandigheden.

SynVest is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een asset manager met de focus op vastgoed. Met inmiddels meer dan 9.000 klanten en ongeveer €750 miljoen belegd vermogen groeien we gestaag door. Dit lukt alleen dankzij het vertrouwen van onze klanten samen met de inzet en toewijding van alle collega’s. Met een team van experts werken wij hard om de beste investeringen voor onze beleggers mogelijk te maken. Dat we nu de kans hebben voor de vierde keer de CashCow award te winnen is dan ook een prachtige waardering voor hun werk.”

Martin van Gooswilligen
Algemeen Directeur SynVest

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op 'Accepteren' hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten