Reacties genomineerden Cashcow Awards

Reacties genomineerden Cashcow Awards

Onderstaand vindt u de reacties van de genomineerde partijen voor de Cashcow Awards 2023: de Cash Publieksprijs, de Cash Innovatieprijs, de Cash ETF-prijs en de Cash award Beste Vermogensbeheerder 2023. Let op: u kunt nog stemmen voor uw favoriete financials tot en met zaterdag 15 april 2023 (12.00 uur) en wel hier.

ABN AMRO

Genomineerd voor: Cash Publieksprijs 2023

“Met trots kijken wij terug op het winnen van de Cashcow award afgelopen jaar. We zijn doorgegaan op de reeds ingeslagen weg met focus op duurzaamheid en (digitale) gemaksoplossingen voor onze klanten als speerpunten in onze dienstverlening. Goed om te zien dat onze klanten dit waarderen met een nieuwe nominatie voor deze publieksprijs. We zien dit als een groot compliment en het motiveert ons om onze (digitale) dienstverlening rondom beleggen iedere dag weer verder te verbeteren.

We zijn blij met de nominatie, maar gaan natuurlijk voor de daadwerkelijke prijs en hopen dat u ons uw stem geeft. Stemmen dus op ABN AMRO!”

Sandy Blaauboer- Boots
Directeur Investments ABN AMRO

BNP Paribas Markets

Genomineerd voor: Cash Innovatieprijs 2023

“Het is fantastisch dat ook dit jaar BNP Paribas weer tot de genomineerden hoort. Wij proberen als uitgevende instelling van beleggingsproducten onze klanten te helpen om betere beleggers te worden door met een selectie van beleggingsexperts veel aan educatie te doen. Dat werpt niet alleen voor klanten vruchten af maar zoals nu blijkt met deze nominatie ook voor BNP Paribas Markets.

We kunnen dit niet alleen, dus dankzij Nico Bakker van BTAC, Jim Tehupuring van 1Vermogensbeheer, Albert Jellema van ProBeleggen, Guy Boscart van USMarkets, Jean-Paul van Oudheusden van Markets Are Everywhere, Royce Tostrams van Tostrams & IEX, Bart Peters van Trading Support en verschillende andere partners is deze nominatie mogelijk. Vanzelfsprekend zullen wij in de komende jaren op deze weg doorgaan.”

Rogier San Giorgi
BNP Paribas ETS Head of Sales & Marketing

BUX

Genomineerd voor: Cash Innovatieprijs 2023

“We zijn vereerd om genomineerd te zijn voor een Cashcow Award en al helemaal voor de Cash Innovatieprijs 2023. Sinds de oprichting van BUX hebben we ons volledig ingezet op innovatie in de beleggingswereld. Via onze mobiele interface maken we in 8 Europese landen beleggen toegankelijk, intuïtief en betaalbaar. We waren de eerste in Europa met fractionele aandelen op Europese producten, hebben crypto toegevoegd als asset class, en hebben onlangs het meest innovatieve spaarplan van Europa gelanceerd. Met meer dan een miljoen gebruikers zijn we één van de snelst groeiende beleggingsplatformen van Europa en hopen deze stijgende lijn door te zetten. Deze nominatie is voor ons een bevestiging voor het goede geleverde werk en we hopen op de erkenning dat we deze award ook winnen. Super bedankt!”

DEGIRO

Genomineerd voor: Cash Publieksprijs 2023

“On behalf of the whole team at DEGIRO, I am honored to accept the nomination for best online broker by Cashcow. We rapidly grew to become number one not only in the Netherlands, but in the whole of Europe. This success is built on our commitment to providing the best customer offering based on a broad product range, a stable and comfortable platform, and very attractive prices. We believe that every investor deserves access to the same opportunities, regardless of their level of experience or wealth. This nomination is a clear indication that we are on the right path, and we are committed to maintaining our high standards and pushing the boundaries of what is possible in online brokerage. Thank you to our customers for their trust and loyalty and for recognizing our efforts. We look forward to continuing this journey with you all.”

Muhamad Chahrour
Head of DEGIRO

eToro

Genomineerd voor: Cash Innovatieprijs 2023

“We zijn trots dat we voor het tweede jaar op rij zijn genomineerd voor de Cash Innovatieprijs, nadat we eind vorig jaar de Best Provider Structured Products award wonnen. De CashCow Awards erkennen pioniers in de financiële sector, dus we zijn vereerd dat we opnieuw als een vooroploper op dit gebied worden gezien.

Bij eToro werken we continu aan het optimaliseren van ons platform om gebruikers de beste ervaring te bieden. Vanaf onze start in 2007 was het belangrijkste doel om iedereen toegang te geven tot de financiële markten en de financiële wereld te democratiseren. Met de nieuwste technologieën, zoals copytrading, helpen wij onze community van 30 miljoen beleggers wereldwijd hun kennis en informatie te delen. Wij geloven in de kracht van sociaal beleggen, en dat kennis delen gebruikers in staat kan stellen hun vermogen te laten groeien. Deze nominatie onderschrijft dit, en we kijken uit naar de uitslag.”

Fintessa Vermogensbeheer

Genomineerd voor: Cash award Beste Vermogensbeheerder 2023

“Het stemmen is nog in volle gang, maar wat een eer dat Fintessa weer in de race is voor de Cashcow Award voor beste vermogensbeheerder.

Het afgelopen jaar was natuurlijk heel uitdagend voor beleggers omdat de koersen van veel aandelen onder druk stonden. Maar, iedereen die iets verder kijkt dan zijn of haar neus lang is, ziet dat de fundamentals van veel bedrijven nauwelijks veranderd zijn en dat het dus alleen een waarderingskwestie is. Daarom is het goed om je hoofd koel te houden en dat is precies wat wij doen bij Fintessa en wat onze cliënten van ons verwachten.

In een periode gekenmerkt door zoveel onzekerheid loont het zich, nog meer als anders, beleggingen van uitstekende kwaliteit te selecteren. Minder solide bedrijven komen  volgens ons in het huidige beursklimaat vroeg of laat de man met de hamer tegen. Bent u dat met ons eens en helpt u ons aan de overwinning?”

IG

Genomineerd voor: de Cash Innovatieprijs 2023

NED: “Het IG-team is zeer verheugd om ook dit jaar weer tot de weinige genomineerden voor de Cashcow Awards te behoren. Bij IG stellen we de klant centraal bij alles wat we doen. Nominaties als deze laten ons zien dat IG’s klantgerichtheid precies de juiste strategie is. We zijn enthousiast en kijken uit naar de resultaten!”

ENG: “The IG team is very pleased to be listed amongst the few nominations for the Cashcow Awards again this year. At IG, we put clients at the heart of everything we do. Nominations like this show us that IGs client-focus is exactly the right strategy. We are excited and looking forward to the results!”

Nazli Visne
IG Head of Netherlands

ING

Genomineerd voor: de Cash Publieksprijs 2023

“ING is trots om ook dit jaar genomineerd te zijn voor de Cashcow Publieksprijs. Een mooi signaal dat we stevig op de kaart staan bij de particuliere belegger. Zowel voor doe-het-zelf beleggers als voor beleggers die hun vermogen door ING laten beheren doen we ons uiterste best om een optimale dienstverlening voor een goede prijs te leveren.

Het was zeker geen gemakkelijk beursjaar, met de oorlog in Oekraïne als hartverscheurend dieptepunt. Desondanks hebben we relatief goed gepresteerd en hebben we onze klanten in een turbulent beursjaar het vertrouwen gegeven om belegd te blijven. We zijn ook trots op de gemiddelde waardering van 4.4 op 5 in de app stores. Onze mobiele beleggingsapp heeft zich het hele jaar bewezen als zeer stabiele, eenvoudig te gebruiken app.

Deze nominatie motiveert ons om verder te werken aan passende beleggingsoplossingen voor zowel startende als ervaren beleggers, met grote of kleine beurs.

Dank voor de nominatie en stem op ING voor de Cashcow Publieksprijs 2023.”

Saxo

Genomineerd voor:

  • Cash Publieksprijs 2023
  • Cash Innovatieprijs 2023

“Natuurlijk is Saxo heel blij met de Cashcow Award nominaties voor de Cash Publieksprijs en de Cash Innovatieprijs.

De afgelopen periode hebben we fors ingezet op het vereenvoudigen van de organisatie en het doorontwikkelen van het online beleggersplatform, met als doel de klantervaringen te verbeteren. De optimalisaties hebben er ook toe bijgedragen dat we onze klanten meer voordelen en producten kunnen bieden, zoals de recente prijsverlaging en de feature om periodiek te beleggen.

Saxo wil met het beleggersplatform zowel ervaren en professionele beleggers goed kunnen bedienen, maar zeker ook nieuwkomers inspireren en informeren. Onze SaxoAcademy, met kennisvolle webinars gegeven door onze beleggerstrainers, is één van de manieren waarop wij onze klanten voorzien van gedegen beleggingingsinformatie.

Een toekenning van een Cashcow Award heeft voor Saxo veel waarde, want dit zou betekenen dat onze klanten de doorontwikkeling van ons platform positief ervaren. We kijken daarom enorm uit naar de uitslag.”

Trustus

Genomineerd voor: Cash award Beste Vermogensbeheerder 2023

“Ik bedank onze cliënten en de lezers van Cashcow.nl, dat Trustus is genomineerd voor de beste vermogensbeheerder. Voor het eerst zijn wij genomineerd, dat is een mooie erkenning. Met een team van professionals met passie voor hun vak werken wij hard om de beste resultaten voor onze klanten mogelijk te maken. Dat we nu de kans hebben om een CashCow Award te winnen is dan ook een prachtige waardering voor hun werk.”

Wytze Riemersma
Algemeen directeur Trustus

Van Lieshout & Partners

Genomineerd voor: Cash award Beste Vermogensbeheerder 2023

“Wij zijn enorm vereerd met wederom een nominatie voor de Cashcow Award Beste Vermogensbeheerder. Extra trots zijn wij op het feit dat wij al meerdere jaren op rij genomineerd zijn. Binnen van Lieshout & Partners zijn wij van mening dat beleggen geen sprint, maar een marathon is. Elk jaar moet je namelijk weer een degelijk beleggingsresultaat en een uitstekende dienstverlening laten zien. Daarom zijn wij niet alleen blij met onze hoge klanttevredenheidscores en behaalde beleggingsresultaten, maar ook op de erkenning die deze nominatie met zich meebrengt.

Beleggers hebben de afgelopen jaren veel meegemaakt. Wereldwijde lockdowns, een oorlog op Europees grondgebied, zeer hoge inflatie en zelfs negatieve rentestanden. Juist in dit soort onrustige tijden is volgens ons een actief beheer noodzakelijk. Hierbij laten wij ons niet gek maken door de waan van de dag, maar grijpen wij wel in wanneer de risico’s onverantwoord dreigen te worden.

Namens iedereen bij Van Lieshout & Partners hartelijk dank voor deze eervolle nominatie en uiteraard hopen wij dat wij in april de Cashcow Award daadwerkelijk gewonnen hebben.”

Richard de Jong
Directeur Van Lieshout & Partners

VanEck

Genomineerd voor: de Cash ETF-prijs 2023

“We zijn zoals altijd erg blij met, en trots op, deze nominatie. Het feit dat de prijs uiteindelijk wordt toegekend door de lezers/bezoekers van Cashcow vinden we daarbij een grote eer. Als aanbieder van beleggingsproducten met extra aandacht voor de retail belegger, is een publieksprijs als deze voor ons team extra waardevol.

We hopen dat de beleggers ook dit jaar weer op ons zullen stemmen, en daarmee hun vertrouwen en waardering voor onze producten en dienstverlening uitspreken.”

Martijn Rozemuller
Managing director VanEck

Wierda Vermogensbeheer

Genomineerd voor: Cash award Beste Vermogensbeheerder 2023

“Ik ben erg blij met de nominatie voor ‘De Beste Vermogensbeheerder’. Het is een blijk van waardering voor het werk wat we doen. De (financiële) wereld staat voor een aantal uitdagingen en  dat doet steeds meer beleggers beseffen dat  het uit handen geven van het vermogensbeheer kan leiden tot betere resultaten en rust

Wierda Vermogensbeheer bestaat nu 15 jaar en ik heb al veel stormen meegemaakt in die jaren. Goede tijden werden abrupt onderbroken door, vaak externe, verschillende problemen  in de wereld. We leren daarvan. De geschiedenis herhaalt zich immers altijd. Niet altijd in exact dezelfde vorm maar zeker wel op kritieke elementen. De huidige turbulentie op de rentemarkt is ook niet nieuw, al moeten we voor de vergelijkingssituatie wat verder terug dan 15 jaar.

Ik zie de nominatie als uiting van het vertrouwen dat beleggers ons geven en kijk met spanning uit naar de verkiezing die nu gaat plaatsvinden.”

Edwin Wierda
Directeur Wierda Vermogensbeheer

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op 'Accepteren' hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten