Reacties genomineerden Cashcow Awards

Reacties genomineerden Cashcow Awards

Onderstaand vindt u de reacties van de genomineerde partijen voor de Cashcow Awards 2023 in de volgende categorieën: de beste broker, de beste aanbieder van structured products, beste aanbieder van duurzame producten, de beste aanbieder van beleggingsproducten in vastgoed, de beste beleggingsexpert, het beste crowdfundplatform, de beste online vermogensbeheerder, de beste aanbieder impactbeleggen, het beste Nederlandse Cryptofonds en de beste Crypto Broker. Let op: u kunt nog stemmen voor uw favoriete financials tot en met zaterdag 4 november 2023 (12.00 uur) en wel hier.

ABN AMRO

Genomineerd voor:

 • Beste broker 2023
 • Beste aanbieder van structured products 2023
 • Beste aanbieder van duurzame producten 2023
 • Beste online vermogensbeheerder 2023
 • Beste aanbieder impactbeleggen 2023

“Wij zijn trots dat ABN AMRO dit jaar wederom is genomineerd voor dit keer vijf Cashcow Awards: beste aanbieder impactbeleggen, beste aanbieder van duurzame producten, beste aanbieder van structured products, beste broker en beste online vermogensbeheerder! Het zijn alle vijf hele mooie nominaties maar met name de nominatie voor beste aanbieder impactbeleggen is zeer welkom. Vorig jaar hebben we deze Cashcow award in ontvangst mogen nemen en we zijn heel blij dat we wederom genomineerd zijn voor deze mooie award.

Afgelopen jaar hebben we het Impact Mandaat voor onze klanten geïntroduceerd waarbij al onze klanten in Vermogensbeheer kunnen kiezen voor het Impact Fondsen Mandaat. We hebben al een track record op het gebied van impact beleggen, vanaf 2019 was het Impact Mandaat beschikbaar voor beleggers vanaf 2.5 miljoen en dat is nu mogelijk vanaf € 50.000. Natuurlijk staan we dagelijks klaar voor al onze beleggende klanten met een team van beleggingsexperts met ruime ervaring.

Heeft u een goede ervaring met een van onze beleggingsproducten, help ons dan onze nominaties te verzilveren en stem op ABN AMRO!”

Sandy Blaauboer- Boots
Directeur Investments ABN AMRO

Annexum

Genomineerd voor: Beste aanbieder van beleggingsproducten in vastgoed 2023

“Wat een goed nieuws om te horen dat Annexum voor het vijfde jaar op rij genomineerd is voor de Cashcow Award. Uit deze nominatie spreekt het vertrouwen van beleggers en investeerders in Annexum. Het is een bevestiging dat we, al ruim 23 jaar, aantrekkelijke beleggingsproducten bieden voor beleggers.”

Bitvavo

Genomineerd voor: Beste Crypto Broker 2023

“Hartelijk dank voor de nominatie voor de Cashcow Awards 2023 in de categorie ‘beste Cryptobroker’! Bitvavo is de grootste en best gewaardeerde crypto exchange van Nederland waar je gemakkelijk en tegen lage kosten meer dan 200 digitale valuta kunt kopen, verkopen en bewaren. Geregistreerd bij De Nederlandse Bank. Meer dan 1 miljoen klanten handelen al met vertrouwen op het Bitvavo platform.

Ons team in Amsterdam werkt iedere dag hard om ons product en dienstverlening nog beter te maken. Deze nominatie is een erkenning daarvan en willen graag onze oprechte dank uitspreken aan al onze klanten en partners voor dit vertrouwen. Als u ook vindt dat Bitvavo de prijs verdient, nodigen we u van harte uit om tot 4 november te stemmen. We blijven bouwen om crypto toegankelijk te maken voor iedereen. Bitvavo, Trade the future. Bedankt voor uw steun!”

BlockchainTraders

Genomineerd voor: Beste Nederlandse Cryptofonds 2023

“Wij zijn zeer verheugd om ook dit jaar weer te zijn genomineerd voor de Cashcow Award binnen het onderdeel: Beste Nederlandse Cryptofonds. We merken dat er steeds meer institutionele partijen interesse krijgen om te beleggen in de snel ontwikkelende cryptocurrency markt en dat het ook onder traditionele beleggers steeds normaler wordt om crypto toe te voegen aan de beleggingsportefeuille. Wij spelen daar met BlockchainTraders zo goed mogelijk op in en wij zijn elke dag bezig om met onze beleggingsfondsen de rendementen te maximaliseren en tegelijkertijd de risico’s te minimaliseren. Ons team is trots dat dit ook in 2023 niet onopgemerkt is gebleven. Graag willen wij al onze participanten bedanken voor het vertrouwen in ons. We kijken uit naar de uitreiking van de Award tijdens de BeleggersFair in november!”

BNP Paribas Markets

Genomineerd voor: Beste aanbieder van structured products 2023

“Wij zijn bijzonder blij met de nominatie voor beste aanbieder Structured Products BNP Paribas. Wij proberen in samenwerking met onze vaste schare partners niet alleen kwalitatief hoogwaardige producten voor beleggers te maken maar hen ook te helpen met kennis van en door experts zodat zij zo succesvol mogelijk zijn met onze producten. Deze nominatie zien wij als een aanmoediging!”

BOTS

Genomineerd voor: Beste Crypto Broker 2023

“Wow, wat een verrassing dat we genomineerd zijn voor de Cashcow Award 2023. BOTS is er heel erg trots op. We hebben er jaren hard aan gewerkt om een heel goed cryptobedrijf te worden. En daar stopt ’t voor ons ook niet, dus houd ons in de gaten.”

Bux

Genomineerd voor: Beste Crypto Broker 2023

“We zijn vereerd om weer opnieuw genomineerd te zijn voor de Cashcow Award. Super bedankt. Het laat zien dat we nog steeds succesvol zijn in het toegankelijker, intuïtiever en betaalbaarder maken van beleggen. Er is nog veel werk te doen om beleggen nog verder aan de man te brengen, maar we zijn goed op weg! Hopelijk dat we deze keer beloond kunnen worden met het winnen van de Cashcow Award!”

Collin Crowdfund

Genomineerd voor: Beste crowdfundplatform 2023

“Wij zijn erg blij om te vernemen dat wij behoren tot een van de beste crowdfundplatformen van Nederland. We zetten ons dagelijks in om ondernemers van een verantwoorde financiering te voorzien middels onze ruim 42.000 investeerders. Vertrouwen staat hierbij voorop.

De nominatie voor deze award en het eventueel winnen ervan is voor ons een mooie bevestiging van het vertrouwen dat onze investeerders in onze dienstverlening hebben. Namens Collin Crowdfund, bedankt voor uw stemmen en het vertrouwen. We gaan door met het behalen van onze missie: ondernemers financiële ruimte bieden via onze serieuze investeerders.”

Corum Investments

Genomineerd voor: Beste aanbieder van beleggingsproducten in vastgoed 2023

“Wat geweldig dat we opnieuw zijn genomineerd voor de award van Beste aanbieder van beleggingsproducten in vastgoed! Wij willen iedereen die op ons gestemd heeft uiteraard hartelijk danken. En hoewel de nominatie al een bekroning op ons werk is (we horen bij de top 5!) hopen we natuurlijk dat we dit jaar de Cashcow Award 2023 naast die van 2020 op onze schoorsteenmantel mogen zetten… Dus, vergeet niet te stemmen op Corum Investments!

De award zal dé perfecte afsluiting zijn van een jaar waarin het ons voor de wind ging, gezien onze zeer gunstige positie in de – voor velen – ‘lastige’ vastgoedmarkt. We hebben niet alleen onze vastgoedportefeuille in verscheidene Europese landen flink kunnen uitbreiden, ook het Nederlandse Corum-team is gegroeid! We zullen daarom met een stevige vertegenwoordiging aanwezig zijn op de BeleggersFair van 10 november aanstaande, schroom vooral niet om onze stand te bezoeken en kennis met ons te maken!”

Corné van Zeijl

Genomineerd voor: Beste beleggingsexpert 2023

“Ik ben zeer vereerd met de eervolle nominatie voor Beste Beleggingsexpert. In de afgelopen jaren heb ik altijd mijn best gedaan om beleggers zo’n gedegen mogelijke informatie te geven. Mijn doel is beleggers zelf zo veel mogelijk te laten nadenken over hun beleggingsbeslissingen. Ik deel deze informatie via kranten, t.v., radio, video’s, podcasts en social media. Nu ACTIAM tot de Cardano groep behoort heb ik nog meer en diepere informatie tot mijn beschikking. De interactie met het Engelse asset allocatie team is intens en zal leiden tot nog meer kennis en gedegen informatie, die ik dan weer met de beleggers zal delen. En het zal leiden tot betere resultaten.”

Corné van Zeijl

DeGiro

Genomineerd voor: Beste broker 2023

“Namens het hele team van DeGiro ben ik zeer vereerd dat wij wederom genomineerd zijn voor Beste Broker van Nederland. Al 10 jaar ‘empoweren’ we beleggers om zelf hun financiële toekomst vorm te geven. Slim en verantwoordelijk. Met een gebruiksvriendelijk platform, een universum aan producten, en een grote hoeveelheid data, informatie en educatie. En dat alles uiteraard tegen ongekend lage tarieven. We zijn onze klanten dankbaar voor hun vertrouwen, hun loyaliteit en voor het erkennen van onze inspanningen.”

eToro

Genomineerd voor:

 • Beste broker 2023
 • Beste aanbieder van structured products 2023
 • Beste Crypto Broker 2023

“Het is een enorme eer om voor het derde jaar op rij genomineerd te zijn voor de CashCow Awards, deze keer in maar liefst drie categorieën. Dat we zijn genomineerd voor beste aanbieder van structured products, beste broker en beste cryptobroker is iets om trots op te zijn en zou niet mogelijk zijn zonder onze gebruikers.

Sinds 2007 is het ons doel om de financiële markten voor iedereen toegankelijk te maken. Met unieke functies, zoals copytrading, helpen wij onze community van 32 miljoen beleggers wereldwijd hun kennis en ervaringen te delen. Ook zijn we continu bezig ons platform te verbeteren om gebruikers de beste ervaring te bieden. Deze CashCow-nominaties en het feit dat we blijven groeien in Nederland laat zien dat onze gebruikers dit waarderen. We kijken erg uit naar de uitreiking op 10 november!”

Geldvoorelkaar.nl

Genomineerd voor: Beste crowdfundplatform 2023

“Geldvoorelkaar.nl is blij en vereerd om te vernemen dat wij voor de zesde maal op rij genomineerd zijn voor de Cashcow Awards. De nominatie is een weerspiegeling van het vertrouwen van investeerders in Geldvoorelkaar.nl. Het is een bevestiging dat we, al ruim 12 jaar een professioneel crowdfundingplatform zijn met aantrekkelijke investeringskansen. Als crowdfundingpionier in Nederland streven wij naar een transparant en gebruiksvriendelijk platform, waar zowel investeerder als geldnemer uitstekend bediend worden. Het ontvangen van onze Europese crowdfundingvergunning (ECSPR-vergunning), afgegeven door de AFM eerder dit jaar is een kroon op ons werk. Wij blijven ons ontwikkelen en doen dit graag voor én met onze gewaardeerde investeerders met als doel: het ondersteunen van MKB-Nederland en het faciliteren van hun groeiambities. Samen creëren we geld voor elkaar!”

Hendrik Oude Nijhuis

Genomineerd voor: Beste beleggingsexpert 2023

“Beste Cash(cow) lezers, BullUp-leden en medegenomineerden,

Wat een eer om genomineerd te zijn voor de Cashcow Award als Beste beleggingsexpert! Ik ben dankbaar voor deze erkenning en voel me vereerd om tussen zulke getalenteerde professionals te staan.

Beleggen is mijn passie, en ik ben toegewijd aan het delen van de kennis die ik heb opgedaan van Warren Buffett en zijn leraar Benjamin Graham. Het is geweldig om te zien dat mijn werk wordt gewaardeerd. Ik kijk uit naar de bekendmaking van de winnaars tijdens de BeleggersFair op vrijdag 10 november in de Beurs van Berlage. Laten we samen vieren en inspireren!”

Hendrik Oude Nijhuis

Horeca Crowdfunding Nederland

Genomineerd voor: Beste crowdfundplatform 2023

“De nominatie voor de Cashcow Awards was een complete, maar eervolle verrassing. Zeker omdat wij weinig tot geen aandacht besteden aan de creatie van publiciteit. Het is dan altijd maar de vraag of onze inspanningen via mond-tot-mond-promotie uiteindelijk bij professionele marktpartijen terechtkomen. Onze ambitie is, in tegenstelling tot de meeste collega-platformen, niet om de grootste te zijn/worden in verstrekte leningen. Ons beleid is uitsluitend gericht op realisatie van het hoogste langdurige netto-rendement voor onze investeerders. Zonder investeerders kunnen wij tenslotte ook niet onze ‘leningnemers’ van vreemd vermogen voorzien.

Het is altijd een risico geweest om een crowdfunding platform op te starten voor één specifieke sector, de horeca, met van oudsher een negatief imago. Echter wilden wij met ons platform aantonen dat ondernemers binnen deze omvangrijke sector niet allemaal over één kam geschoren mochten worden. In elke sector zitten zwakke broeders. Door onze kennis van de sector, zijn wij in staat geweest om het kaf van het koren te scheiden. Een bovengemiddelde strenge selectie aan de poorten van ons platform, in combinatie met een actief debiteurenbeheer, heeft er tot op heden toe geleid dat de  langdurige gerealiseerde netto rendementen bovengemiddeld hoog liggen.

Uiteraard vormden de Corona-jaren de grootste uitdaging binnen ons portfolio. Dit waren de jaren dat ons gevoerde beleid keihard op de proef werd gesteld. Investeerders keken terecht met argusogen naar hun portefeuille. Omdat we de gelukkig de verwachtingen van onze investeerders ruimschoots hebben overtroffen,  is de loyaliteit en daarmee de investeringsbereid van onze investeerders verder versterkt. Hierdoor werden wij ook vorig jaar voor het eerst door een ander beleggingsplatform uitgeroepen tot beste crowdfunding platform van Nederland. Tevens waren wij één van de eerste platformen met een Europese Vergunning.

Wij zijn zeer dankbaar voor de erkenning vanuit de professionals in de markt. Zeker als één van de kleinste crowdfunding platformen van Nederland. Dan is het prachtig om te constateren dat wij toch op één of ander manier opgevallen zijn.”

ING

Genomineerd voor:

 • Beste online vermogensbeheerder 2023
 • Beste aanbieder impactbeleggen 2023

“Ik ben erg verheugd met deze nominaties. Wanneer een belangrijk platform voor Nederlandse particuliere beleggers als Cashcow je nomineert, dan weet je dat je werk erkend wordt. De belangrijkste taak van het Investment Office van ING is het beheren van de vermogens die onze klanten ons toevertrouwen. Dat wij genomineerd zijn als Beste online vermogensbeheerder is dan ook een pluim op ons voornaamste werk.

De nominatie voor Beste aanbieder impactbeleggen is een mooie erkenning voor onze dit jaar gelanceerde SDG Impact strategie. Beleggen vanuit het hart met oog voor mens, milieu en maatschappij is in opkomst. ING heeft nu een passend product voor de belegger die wil investeren in bedrijven die een positieve impact op de wereld willen maken.”

Bob Homan
Hoofd ING Investment Office

John Beijer

Genomineerd voor: Beste beleggingsexpert 2023

“Met trots en dankbaarheid wil ik u  te laten weten dat ik opnieuw genomineerd ben voor de Cashcow Award voor Beste Beleggingsexpert 2023. Het is een eer om te weten dat mijn bijdragen aan de wereld van beleggen niet onopgemerkt zijn gebleven. Wat deze nominatie extra speciaal maakt, is dat het een publieksprijs is. Dit betekent dat het de stem van u, mijn gewaardeerde medebeleggers, is die deze erkenning mogelijk maakt.

Op 10 november zal ik de kans hebben om mijn kennis en inzichten te delen tijdens een masterclass tijdens de uitreiking van de Cashcow Awards op de BeleggersFair in de Beurs van Berlage te Amsterdam. Ik kijk er ontzettend naar uit om jullie daar te ontmoeten, te praten over onze gedeelde passie voor beleggen en nieuwe inzichten te delen die ons allen zullen helpen onze financiële doelen te bereiken.

U heeft nog tot 4 november de kans om uw stem uit te brengen voor de definitieve uitslag. Zou ik u vriendelijk mogen vragen om nog een keer uw stem uit te brengen? Laten we samen streven naar het als winnaar omhoogtillen van de award op 10 november. Uw steun is van onschatbare waarde. Dank u wel!”

John Beijer

LYNX

Genomineerd voor: Beste broker 2023

“Wat super dat wij ook dit jaar weer genomineerd zijn door de lezers van Cashcow voor Beste Broker van Nederland. Ontzettend leuk nieuws dat onze dag een gouden randje geeft.

Waarom zijn we hier zo blij mee? Bij LYNX staan we voor wat we willen zijn: niet per se de grootste broker, maar kwalitatief de beste broker. Dagelijks werken we met 300 betrokken collega’s in verschillende landen erg hard om onze klanten de beste lokale service te bieden met medewerkers die zelf een passie voor beleggen hebben. En bij goede service leveren, hoort ook goed luisteren. De feedback die wij krijgen van onze klanten, geeft ons de mogelijkheid om te bepalen welke nieuwe features wij als eerstvolgende toevoegen aan ons handelsplatform LYNX+.

Dat dit erg wordt gewaardeerd door onze eigen klanten is al erg mooi, maar dat dit ook daarbuiten wordt herkend en erkend is fantastisch. Dank daarvoor!”

Ellen van Ginkel
CEO LYNX

Martine Hafkamp

Genomineerd voor: Beste beleggingsexpert 2023

“Wat ontzettend leuk dat ik het uit de lange lijst van beleggingsexperts heb geschopt tot de laatste vijf. Voor mij blijkt daaruit dat de stemmers een heldere visie en een duidelijke uitleg wel kunnen waarderen. Want mijn beleggingsverhaal in de media, is natuurlijk dat van Fintessa.

Vorig jaar hebben we bijvoorbeeld, terwijl de koersen van Big Tech door de oplopende rente soms best aanzienlijk daalden, altijd vastgehouden aan onze visie. Voor beleggers die de Magnificent Seven niet of onvoldoende in hun portefeuille hebben zou het motto nu kunnen zijn: ‘Wat een pech, wij hebben geen tech’. Big Tech blijkt veel beter dan algemeen aangenomen bestand tegen een stijgende rente. Sterker nog, mede vanwege hun omvangrijke (rentedragende) cashposities en beperkte schulden kunnen deze bedrijven juist profiteren van de rentestijging.

Zo zie je maar dat een lange termijn visie, geduld en vasthouden aan je beleid zich uitbetaalt. Het zou heel mooi zijn als dat voor het winnen van de Cashcow Award ook geldt.”

Martine Hafkamp
Algemeen directeur Fintessa Vermogensbeheer

Mercury Redstone

Genomineerd voor: Beste Nederlandse Cryptofonds 2023

“Ook dit jaar zijn wij bijzonder trots om wederom te zijn genomineerd voor de Cashcow Awards in de categorie Beste Nederlandse Cryptofonds.

Indexbeleggen in crypto-assets is onze specialiteit en het doet ons deugt dat beleggend Nederland hier steeds meer oog voor heeft. Niet alleen is het voor het uiteindelijke nettorendement de verstandigste manier van beleggen, ook is het gezien het passieve karakter met het oog op de lange termijn goed voor de gemoedsrust. We zien deze nominatie dan ook als een erkenning van onze inspanningen gedurende de afgelopen jaren en hopen op een goede uitkomst. Uiteraard wensen we de mede genomineerden in onze categorie ook veel succes. Moge het beste cryptofonds winnen!”

Mogelijk

Genomineerd voor: Beste aanbieder van beleggingsproducten in vastgoed 2023

“Hartelijk dank voor de nominatie van Mogelijk in de categorie aanbieder van beleggingsproducten in vastgoed.

Bij Mogelijk zijn we elke dag bezig onze klanten blij te maken. Wij zijn een platform dat beleggers de mogelijkheid biedt te investeren in zakelijke hypotheken. Wij zien onze nominatie als een waardering van onze beleggers en een erkenning voor onze proposities. Dankzij hen heeft Mogelijk al voor ruim 1,2 miljard euro aan zakelijke hypotheken mogen financieren. Zowel een-op-een in de Ondernemershypotheek, als via beleggingen in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds.

Een grote groep investeerders weet wekelijks de weg naar Mogelijk te vinden waar zij ons actuele aanbod aan hypotheken kunnen inzien en kunnen claimen. Wij bieden het gemak van een digitaal proces waarin onze kanten compleet worden ontzorgd in combinatie met een persoonlijke aanpak.

We zijn erg blij met de waardering voor onze inzet en kijken dan ook met spanning uit naar de uitslag.”

Nico Bakker

Genomineerd voor: Beste beleggingsexpert 2023

“Wat geweldig dat ik wederom genomineerd ben voor een Cashcow Award. Het is een blijk van waardering voor de technische analyse coaching die ik dagelijks over het voetlicht breng. Het is natuurlijk nog mooier als ik straks de trofee op de schoorsteenmantel kan zetten. Dank voor uw gewaardeerde stem!”

Nico Bakker

NLInvesteert

Genomineerd voor: Beste crowdfundplatform 2023

“Wij voelen ons vereerd opnieuw genomineerd te zijn voor de Cashcow Awards!

Als regisseur van bedrijfsfinancieringen combineren we verschillende kapitaalsoorten tot de best passende financieringsoplossing voor ondernemers. Naast banken en non-bancaire partners spelen onze investeerders daarin een cruciale rol. Voor ondernemers organiseren we de financiering, voor investeerders biedt ons platform het hoogste netto-rendement in Nederland. Samen maken we het rond. Het winnen van de Cashcow Award in de categorie ‘beste crowdfundplatform’ zou voor ons een fantastische erkenning zijn!”

Nationale-Nederlanden

Genomineerd voor: Beste online vermogensbeheerder 2023

“We zijn blij en trots dat Nationale-Nederlanden voor het vijfde jaar op rij is genomineerd voor de Cashcow Award in de categorie ‘Beste online vermogensbeheerder’. Wij hopen uiteraard de award ook voor het vijfde jaar op rij te winnen. Ik nodig iedereen dan ook van harte uit om weer een stem uit te brengen.”

Michel Engbers
Directeur Investment Office van Nationale-Nederlanden Bank

Nxchange

Genomineerd voor: Beste crowdfundplatform 2023

“We zijn ontzettend verheugd met deze nominatie voor deze Cashcow Award. Een erkenning voor de prachtige resultaten die we het afgelopen jaar wederom hebben weten te behalen. Zo maken we het op een unieke wijze en in samenwerking met Nederlandse startup accelerators zoals o.a. Startupbootcamp, mogelijk om te investeren in innovatieve startups met ontzettend veel groeipotentie die ook nog eens een bijdrage leveren aan niet alleen de investeringsportefeuille, maar ook aan onze samenleving en toekomst. Na al meerdere keren op rij verschillende Cashcow awards te hebben gewonnen, is het fantastisch om dit jaar wederom genomineerd te zijn in de categorie Beste crowdfundplatform. Wij kijken dan ook uit naar de uitreiking tijdens de beleggersfair op 10 november. Hopelijk tot dan!”

Marleen Evertsz
Founder & CEO Nxchange

Saxo

Genomineerd voor:

 • Beste broker 2023
 • Beste aanbieder van structured products 2023
 • Beste online vermogensbeheerder 2023

“Wij zijn zeer vereerd met Saxo’s nominaties voor ‘Beste aanbieder structured products’, ‘Beste Broker’ en ‘Beste Online Vermogensbeheerder’ voor de CashCow Awards 2023.

Bij Saxo zien we de 3 nominaties als bewijs dat ons brede assortiment aan dienstverlening aanslaat. Met het toevoegen van Valutahandel aan ons platform dit jaar bieden we een nog bredere keuze aan beleggingsoplossingen voor onze klanten. Saxo wil ervaren beleggers goed kunnen bedienen en nieuwkomers op de beleggersmarkt enthousiasmeren om met ons platform te beleggen. De nominaties zijn voor ons een bevestiging dat wat we doen resultaat heeft. We kijken uit naar de uitreiking en het aankomende jaar.”

Semmie

Genomineerd voor: Beste online vermogensbeheerder 2023

“De nominatie voor de Cashcow Awards is een mooie bevestiging voor Semmie. Als een van de grotere vermogensbeheerders in Nederland zetten wij ons in om beleggen voor iedereen toegankelijk te maken. We geloven dat beleggers van alle soorten en maten behoefte hebben om passief te beleggen voor de lange termijn. Het spreekt voor zich dat we veel tijd en energie investeren in een optimale dienstverlening. Naast beleggingsexpertise en persoonlijke service, hoort digitalisering als de derde pijler daarbij.

Ons online platform geeft beleggers inzicht in hun beleggingen en de mogelijkheid om verschillende zaken zelf te regelen. Ons motto blijft te allen tijde: ‘Digitaal wanneer het uitkomt, persoonlijk wanneer gewenst’. Naast de verschillende contactmogelijkheden biedt Semmie een breed scala aan producten, zoals de keuze uit meerdere modelportefeuilles en verschillende soorten rekeningen. Op deze manier kun je bij Semmie altijd beleggen op een manier die het beste bij je past, zonder dat je daar zelf actief mee bezig hoeft te zijn.”

Sem van Berkel Jr.
CEO Semmie 

Société Générale

Genomineerd voor: Beste aanbieder van structured products 2023

“Société Générale is trots op de nominatie in de categorie ‘Beste aanbieder van structured products’ voor de Cashcow Awards 2023. Onze oprechte dank gaat uit naar iedereen die op ons heeft gestemd.

Bij Société Générale richten we ons op actieve zelfbeleggers met een eigen marktvisie. Wij bieden 30.000 beursproducten aan op 800 onderliggende waarden, waaronder aandelen, indices, obligaties, valutaparen, grondstoffen en edelmetalen, verhandelbaar via Nederlandse brokers. Ons productaanbod omvat Warrants, Factors, Stability, Bonus en Rendement Certificaten, Notes, en Trackers.

Wij vinden het erg belangrijk om onze klanten goed te informeren. Daarom biedt Société Générale een uitgebreide Academy met Factsheets, Brochures en video’s, evenals Nederlandstalige chat- en telefoonsupport. We voorzien klanten ook van inspiratie door samen te werken met verschillende analisten. Ook dit jaar zijn we aanwezig met een stand op de beleggersfair en organiseren we de masterclass ‘Rendement maken en risico’s beperken’.

Wij waarderen uw feedback, die bijdraagt aan de verbetering van ons productaanbod en dienstverlening. We hopen dat u voor ons uw stem wilt uitbrengen voor de Cashcow Award!”

Sonneborgh

Genomineerd voor: Beste aanbieder van beleggingsproducten in vastgoed 2023

“Wij zijn ontzettend trots dat Sonneborgh dit jaar voor het eerst is genomineerd voor een Cashcow Award. De afgelopen paar jaar heeft Sonneborgh zich gespecialiseerd in het initiëren en beheren van Zorgwoningfondsen. Fondsen met kwalitatief Nederlands zorgvastgoed en een solide financieel én maatschappelijk rendement. Wij merken ook dat zorgvastgoed steeds meer in de belangstelling staat van particuliere beleggers. De vergrijzing, de tekorten op de woningmarkt en de zekerheid van langjarige huurcontracten van professionele huurders maakt dat dit een aantrekkelijke groeimarkt is. Dat wij als relatief kleine, gespecialiseerde aanbieder van beleggingsfondsen nu voor het eerst zijn genomineerd voelt dan ook als een eervolle erkenning van de markt. En daar zij we uiterst dankbaar voor!”

Arjan Kuijpers
Commercieel Directeur Sonneborgh

SynVest

Genomineerd voor: Beste aanbieder van beleggingsproducten in vastgoed 2023

“Namens het gehele team van SynVest wil ik graag mijn dank uitspreken voor de nominatie als de beste aanbieder van beleggingsproducten in vastgoed voor de Cashcow Award. Het is een eer om deze erkenning te mogen ontvangen, vooral van onze gewaardeerde beleggers.

Momenteel hebben we het vertrouwen van meer dan 14.000 klanten en beheren we een vermogen van circa 900 miljoen euro. Dit succes is mogelijk dankzij ons toegewijde team en vooral door het vertrouwen van onze beleggers. We blijven ons inzetten voor betrouwbaarheid aan onze beleggers en hoge klanttevredenheid. De nominatie voor de Cashcow Award spoort ons aan om dit streven voort te zetten.

Nogmaals, hartelijk dank voor deze nominatie. We hopen deze award voor de 6e keer in ontvangst te mogen nemen.”

Martin van Gooswilligen
Algemeen directeur SynVest

Triodos Bank

Genomineerd voor:

 • Beste aanbieder van duurzame producten 2023
 • Beste aanbieder impactbeleggen 2023

“Sinds onze oprichting in 1980 zet Triodos Bank zich in om met geld een positieve verandering in de wereld te bewerkstelligen. We zijn koploper op het gebied van duurzaamheid en impactbeleggen. Daarom zijn we ontzettend trots op de Cashcow nominaties in de categorieën “Beste aanbieder impactbeleggen” en “Beste aanbieder van duurzame producten”.

Onze beleggingsoplossingen combineren een solide rendement met concrete, tastbare impact. Zo zijn al onze beleggingsfondsen SFDR artikel 9 producten en staan we dit jaar opnieuw bovenaan de ranglijst van meeste deals voor schone energie. We stimuleren kansengelijkheid in opkomende markten en zetten ons via onze investeringen actief in voor een eerlijker en duurzamer voedselsysteem. Daarnaast doen we actieve shareholder engagement met de beursgenoteerde ondernemingen waarin we investeren, om ook die bedrijven te stimuleren om duurzame keuzes te maken.

We zien uit naar de uitreiking op 10 november. Tot dan!”

VanEck

Genomineerd voor: Beste aanbieder van duurzame producten 2023

“Wij zijn zeer enthousiast over onze nominatie voor beste aanbieder van duurzame producten. De afgelopen 2 jaar hebben wij veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van ETF’s gericht op duurzame thema’s. Voorbeelden hiervan zijn onze Hydrogen Economy ETF, de Circular Economy ETF en de Sustainable Future of Food ETF.

Deze innovatieve ETF’s bieden beleggers de mogelijkheid om efficiënt te beleggen in een gespreid mandje met aandelen gericht op dat specifieke duurzame doel. Voor Nederlandse beleggers wordt duurzaamheid steeds belangrijker. Nu zijn er ETF’s om duurzame accenten toe te voegen aan de beleggingsportefeuille.  Niet alleen kunnen beleggers via onze ETF’s bijdragen aan de duurzame transitie, ook kunnen ze hierdoor blootstelling krijgen aan sectoren met aanzienlijk groeipotentieel.”

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op 'Accepteren' hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten