Reacties genomineerden Cashcow Awards

Reacties genomineerden Cashcow Awards

Onderstaand vindt u de reacties van de genomineerde partijen voor de Cashcow Awards 2022: de Cash Publieksprijs, de Innovatieprijs, de ETF-prijs en Beste Vermogensbeheerder 2022. Let op: u kunt nog stemmen voor uw favoriete financials tot en met zaterdag 16 april 2022 (12.00 uur) en wel hier.

ABN AMRO

Genomineerd voor: de Cash Publieksprijs 2022

“Wij zijn trots dat ABN AMRO wederom genomineerd is voor de Cash Publieksprijs. In het afgelopen jaar hebben wij hard gewerkt om onze klanten nog beter te bedienen en aan te blijven sluiten bij de veranderende behoeftes van beleggers. Een aantal verbeteringen die het afgelopen jaar daaruit voortgekomen zijn:

  • Een aantrekkelijker aanbod van ETF’s, door het aanzienlijk verduurzamen van het basisassortiment en het schrappen van de transactiekosten
  • Een betere gebruikerservaring bij het uitvoeren van beleggingsorders, door een verbeterde zoekfunctionaliteit en het invoegen van opinies (buy, sell, hold)
  • Een vernieuwd academy platform ‘Leren Beleggen’, waar zowel beginnende als gevorderde beleggers relevante tips en informatie vinden
  • Meer gemak bij Vermogensbeheer door een volledige digitale aanvraagstraat en verbeteringen aan het vermogensdashboard
  • Specifieke aandacht voor diversity en gelijke rechten met magazines en webinars.

Uiteraard blijven wij ook komend jaar naar de feedback van onze klanten luisteren om hen nóg beter van dienst te kunnen zijn. Dus… stem op ABN AMRO!”

ASN Bank

Genomineerd voor: de Cash Publieksprijs 2022

“Wij zijn vereerd dat ASN Bank is genomineerd voor de Cash Publieksprijs 2022. Het is ons doel om duurzaam beleggen zo toegankelijk mogelijk te maken, met optimaal rendement voor de belegger en voor de wereld. We willen beleggers ondersteunen bij het zelf maken van hun keuze. Dat doen we met handige video’s, online tools en informatie. Bijvoorbeeld over:

  • De impact van duurzaam beleggen;
  • Het verschil tussen beleggen en speculeren;
  • Hoe je een beleggingsfonds kiest dat bij je past.

Daarnaast organiseren we regelmatig webinars waarin we een breed publiek meenemen in de wereld van duurzaam beleggen en de keuzes die je daarin kunt maken.

Deze nominatie is voor ons een bevestiging dat de interesse voor duurzaam beleggen toeneemt, en we zien het als waardering voor onze inzet om hier uitleg over te geven. Hoe meer mensen duurzaam beleggen des te groter de duurzame impact die we met elkaar maken.”

Arie Koornneef
Directeur ASN Bank

Care IS Vermogensbeheer

Genomineerd voor: de Cash award Beste Vermogensbeheerder 2022

“De nominatie voor Beste vermogensbeheerder is voor het team van Care IS vermogensbeheer een geweldige beloning. Bij Care IS zijn we dagelijks bezig om onze klanten te helpen aan betere beleggingsresultaten. Klanten waarderen onze focus op vermogensbehoud en de persoonlijke benadering. We zijn blij om te zien dat we door onze inspanningen en tevreden klanten nu kans maken op een Cashcow Award in de categorie Beste Vermogensbeheerder!”

DEGIRO

Genomineerd voor:

  • De Cash Publieksprijs 2022
  • De Cash Innovatieprijs 2022

“We zijn verheugd dat DEGIRO dit jaar wederom genomineerd is voor niet één, maar twee Cashcow Awards: zowel de Publieksprijs als de Innovatieprijs. Omdat het van onze klanten komt, motiveert het ons nog meer om te blijven innoveren en ons platform, product- en dienstenaanbod continu te verbeteren. Nederland is een van de kernlanden van onze pan-Europese activiteiten en de oorsprong van ons sterke merk DEGIRO. En  speelt als zodanig  een belangrijke rol in ons bedrijfssucces. Des te meer waarderen wij de erkenning die wij in deze belangrijke markt van onze klanten krijgen. Met introducties zoals early en late trading, de ETP partnerships met Société Générale en BNP Paribas en de gewijzigde tarieven voor o.a. aandelen, opties & futures, hopen wij onze klanten het beste aanbod in online brokerage te kunnen blijven bieden.”

eToro

Genomineerd voor:  de Cash Innovatieprijs 2022

“Het is een eer voor eToro om voor het tweede jaar op rij genomineerd te zijn voor de CashCow Awards. We zien de nominatie als een bevestiging van onze inspanningen om financiële markten toegankelijker, transparanter en inclusiever te maken. Wij zijn er om gevestigde partijen uit te dagen en de financiële sector te transformeren. Dit doen wij niet alleen met een grote keuze aan beleggingsinstrumenten – van gewone aandelen en ETF’s, tot grondstoffen en cryptoassets – maar ook door meer opties te bieden in de manier van beleggen

eToro-gebruikers kunnen rechtstreeks zelf beleggen, een andere belegger kopiëren, of beleggen in een van onze thematische Smart Portfolios. We zijn trots dat we een gemeenschap van 27 miljoen geregistreerde gebruikers hebben die met elkaar in contact staan om inzichten en informatie te delen en hun kennis en vermogen te laten groeien als onderdeel van een wereldwijde gemeenschap van succesvolle beleggers.”

Fintessa Vermogensbeheer

Genomineerd voor: de Cash award Beste Vermogensbeheerder 2022

“Wat ontzettend leuk dat de lezers van Cash en cashcow.nl ons hebben genomineerd voor de Cashcow Award voor Beste Vermogensbeheerder.

We hebben ondanks de coronapandemieën een paar geweldige beursjaren achter de rug, maar inmiddels zijn de omstandigheden door de hoge inflatie, oplopende energieprijzen, verstoringen in de aanvoerketen en de oorlog in Oekraïne wel veranderd. Juist dan kun je als vermogensbeheerder het verschil maken. Veel mensen hebben het namelijk wel nodig om met een deel van hun vermogen te beleggen om hun financiële doelen te kunnen halen.

Doordat allerlei collectieve voorzieningen worden versoberd wordt namelijk het zelf opbouwen van vermogen steeds belangrijker. Wij zorgen voor rust voor onze cliënten, zodat ze niet in de emotionele achtbaan terecht hoeven komen van mensen die zelf aan het beleggen zijn. Bovendien beleggen wij bij Fintessa wereldwijd in individuele titels en kunnen wij onafhankelijke en objectieve keuzes maken die aansluiten op de doelstellingen van onze cliënten.”

Nxchange

Genomineerd voor: de Cash Innovatieprijs 2022

“We zijn natuurlijk ontzettend blij met onze nominatie voor de Cash Innovatieprijs 2022. Nxchange heeft de afgelopen periode ontzettend ingezet op innovatie en daarbij een unieke wijze voor het investeren van startups ontwikkeld. Hierbij maken wij het mogelijk om in wel 90 duurzame startups tegelijk te investeren die niet alleen het verschil in rendement, maar ook voor de wereld zullen maken. De Cash Innovatieprijs is dus een award die we graag aan onze prijzenkast hopen toe te voegen”

Joris de Vor
COO Nxchange

OHV Vermogensbeheer

Genomineerd voor: de Cash award Beste Vermogensbeheerder 2022

“Het klantbelang staat voor ons voorop. Goed zorgen voor andermans kapitaal is onze missie.

Met vermogensbeheerrelaties ga je samen een overeenkomst aan voor de lange termijn. We vragen aan onze klanten wat hun financiële achtergrond is en wat het doel is waarom ze willen dat wij hun vermogen gaan beheren. We beheren het vermogen met een vijftigtal collega’s variërend van accountmanagers, portfolio managers, econoom, software developers, risk- en compliance, marketing en klantcommunicatie en een directie om het geheel te faciliteren.

Klanten krijgen bij OHV persoonlijke aandacht van een accountmanager. Willen ze sparren met onze hoofdeconoom, dan regelen we een een-op-een-afspraak. We organiseren ook met enige regelmaat kennisevents voor onze relaties, zodat we onze klanten ook in een andere setting op een ontspannen wijze kunnen spreken.

Daarom is het juist zo leuk dat we door de lezers en kijkers van de Cashcow groep zijn genomineerd als een van de beste vermogensbeheerders van Nederland, dank hiervoor.”

Erik Bakker
Managing Director OHV Vermogensbeheer

Van Lieshout & Partners

Genomineerd voor: de Cash award Beste Vermogensbeheerder 2022

“Wij zijn enorm vereerd met wederom een nominatie voor de Cashcow Award Beste Vermogensbeheerder.

We leven in bijzondere tijden, waarin je continue de kansen en de risico’s van je beleggingen tegen elkaar moet afwegen. Wat een jaar geleden prima werkte, hoeft nu immers niet meer per se te werken. De extra zorgen begonnen eind november toen de wereld werd opgeschrikt door een nieuwe coronavariant. Een dag later maakte de Amerikaanse overheid bekend dat de huidige hoge inflatie niet tijdelijk is en dat zij in 2022 veelvuldig de rente zullen verhogen. En uiteraard kwam daar halverwege februari de Russische aanval op Oekraïne bij.  Als actieve vermogensbeheerder – waarbij risicomanagement hoog in het vaandel staat – hebben wij in dit soort uitdagende markten toch een mooi rendement weten te behalen. Zo steeg vorig jaar onze aandelenportefeuille na aftrek van alle kosten met meer dan 25 %.

Deze nominatie was echter niet mogelijk geweest zonder het geweldige team dat werkzaam is binnen Van Lieshout & Partners. Mensen met veel ervaring die helpen dat de juiste beleggingsbeslissingen worden genomen en ervoor zorgen dat de portefeuille aansluit bij de wensen en doelstellingen van de klant. Zo kunnen wij al onze klanten daadwerkelijk maatwerk bieden.

Namens iedereen bij Van Lieshout & Partners: hartelijk dank voor deze eervolle nominatie!”

VanEck

Genomineerd voor: de Cash ETF-prijs 2022

“Ik hoorde zojuist dat VanEck ook dit jaar is genomineerd voor een Cashcow Award, en wel de Cash ETF prijs, superleuk! We zijn erg blij met, en trots op deze nominatie. Het feit dat de prijs uiteindelijk wordt toegekend door de lezers/bezoekers van Cashcow vinden we daarbij extra leuk. Als aanbieder van beleggingsproducten met extra aandacht voor de retailbelegger, is een publieksprijs als deze extra waardevol.

We hopen dat de beleggers ook dit jaar weer op ons zullen stemmen, en daarmee hun vertrouwen en waardering voor onze producten en dienstverlening uitspreken. Veel dank namens het hele team van VanEck ETFs!”

Martijn Rozemuller
Managing director VanEck

Wierda & Partners

Genomineerd voor: de Cash award Beste Vermogensbeheerder 2022

“Samen met mijn collega’s ben ik natuurlijk zeer vereerd met de nominatie. Wij zien deze als een blijk van waardering voor onze werkzaamheden en inspanningen van de laatste jaren. Hierin zijn we zowel qua beheerd vermogen als organisatorisch, erg gegroeid. De nominatie is hopelijk een eerste stap naar het winnen van de Cashcow Award voor de Beste Vermogensbeheerder.

Het ontzorgen van onze cliënten, door op een gedegen, transparante manier een winstgevend beleggingsbeleid te voeren is onze missie die tot in de vezels van het bedrijf is doorgedrongen. Jarenlange beleggingservaring van onze zeer toegewijde medewerkers is de basis hiervoor. Het winnen van de Cash Award in combinatie met hopelijke afnemende onrust in de wereld, zou de start kunnen zijn van een mooi beleggings(voor)jaar.”

Edwin Wierda
Partner en Director Wierda en Partners Vermogensbeheer

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op 'Accepteren' hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten