Top 5 favoriete aandelen

Geplaatst door | 1 reactie Tips Analisten

De uitbraak van het coronavirus maakt particuliere beleggers duidelijk minder positief over de beurs, maar ondanks de daling van het vertrouwen blijft een ruime meerderheid per saldo positief over de financiële markten.

In februari komt het vertrouwen van beleggers met een 3,9 (op een schaal van -10 tot +10) duidelijk lager uit dan de 4,8 van een maand eerder. Ten opzichte van een half jaar geleden is echter nog altijd sprake van een plus.

Dat blijkt uit de nieuwe BinckBank Beleggersbarometer van februari, die een maand eerder nog het hoogste niveau sinds 2017 had bereikt.

ASML en AMG zijn deze maand favoriet bij beleggers. Air France KLM, dat haar vluchten naar China noodgedwongen heeft moeten staken, is het minst gewilde aandeel.

image
image
Elke ochtend beleggingstips ontvangen? Meld u gratis aan voor Cashcow Daily!


Deel dit artikel

Geschreven door:

Eddy Schekman

Eddy Schekman woont en werkt vanuit China en houdt zich vooral bezig met duiding van het financiële nieuws voor ondernemende beleggers. Sinds 2008 publiceert hij voornamelijk voor het Cash platform.


De berichten op Cashcow kunt u ook lezen via de distributieplatforms LinkedIn, Twitter of Facebook. Vragen worden alleen beantwoord via deze website en niet via social media. Haatdragende of respectloze vragen/reacties zal ik niet in behandeling nemen.


Bekijk alle 15161 berichten van Eddy Schekman

Één reactie op “Top 5 favoriete aandelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar het nieuws overzicht