RSI AEX te laag voor correctie / te hoog voor koopje

Geplaatst door | Nog geen reacties AEX

Gebrek aan inspiratie en gebrek aan vertrouwen zal vandaag de koersen onder lichte druk zetten. Het past in het technische plaatje.

Het coronaspook blijft voor onrust zorgen. De angst voor een tweede uitbraak neemt toe. De VS zoekt nog steeds een schuldige en heeft daarom zich teruggetrokken uit de WHO. Trump wil dat China als schuldige voor de uitbraak wordt aangewezen. De Aziatische markten nemen een afwachtende houding aan: Nikkei -0,7%, Shanghai +0,8%, Kospi –0,3% en Hong Kong onveranderd.

Euro/dollar 1,1268. Euro/yuan 7,9115. Goud onveranderd 1.794,15. Brent -0,5% op 42,87 dollar. Duitse Bunds +0,01 op min 0,46%. US Bonds onveranderd 0,65%.

De AEX staat op 575,52 bovenin de bandbreedte. Een duidelijke weerstand ligt tegen de 600. De RSI staat nog niet hoog genoeg om een correctie te verwachten, maar staat te hoog om op koopjes te jagen.

RSI AEX te laag voor correctie / te hoog voor koopje

Elke ochtend beleggingstips ontvangen? Meld u gratis aan voor Cashcow Daily!


Deel dit artikel

Geschreven door:

Eddy Schekman

Eddy Schekman woont en werkt vanuit China en houdt zich vooral bezig met duiding van het financiële nieuws voor ondernemende beleggers. Sinds 2008 publiceert hij voornamelijk voor het Cash platform.


De berichten op Cashcow kunt u ook lezen via de distributieplatforms LinkedIn, Twitter of Facebook. Vragen worden alleen beantwoord via deze website en niet via social media. Haatdragende of respectloze vragen/reacties zal ik niet in behandeling nemen.


Bekijk alle 15174 berichten van Eddy Schekman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar het nieuws overzicht